10 jel, hogy nem ő volt az igazi

2022.február.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Valentin-nap környékén sokunkra rátör a depresszió. Nem véletlen, hiszen ha éppen egy tönkrement kapcsolat után találod magad ilyenkor, akkor nagyon könnyen egyedül és elhagyatottnak érezheted magad. Erre még az is ráerősít, hogy mindenhonnan a szerelmes romantikus filmek és dalok folynak, és ez nem igazán segít a helyzeteden. Ilyenkor kell igencsak erősnek lenned!

Könnyen nosztalgikus állapotba kerülhetsz, és visszasírod a legutóbbi kapcsolatodat, pasidat. De ne feledd, okkal lett vége, és ilyenkor emlékeztetned kell magadat mindazokra a rossz dolgokra, amelyek miatt tulajdonképpen végül a szakítás mellett döntöttetek.

Most felsorolunk 10 jelet, melyek arra utalnak, hogy nem ő volt az igaz. Minél többször elismétled magadban ezeket, annál könnyebben átvészeled ezt az időszakot, és szép lassan el is fogod hinni magadnak:

1. Minden vele kapcsolatos emléked rossz érzéssel tölt el

Voltak számok, melyeket imádtál, de neki köszönhetően teljesen megutáltad. Most is néha beleborzongsz, ha megszólal a telefon, mert azt hiszed, ő keres. Hónapok óta nem mentél el a kedvenc éttermedbe, mert annak idején együtt jártatok ide, pedig annyira kívánod az ott készített tésztát. És ez csak pár dolog, amit már nem tudsz miatta csinálni.

2. Nem hiányzik

És amikor ezt kijelented, akkor őszintén így érzed. Nem hiányzik az együtt töltött idő, a közös esték a barátaival, és már az sem jut eszedbe, milyen volt, amikor a karjaiban aludtál el. Tényleg nem hiányzik, és akár napok is eltelhetnek úgy, hogy eszedbe se jut – mintha nem is létezett volna. Ettől kicsit megijedsz, hiszen volt egy idő, amikor azt hitted, fülig szerelmes voltál bele.

3. Mindig nevetségessé tett

Legyen szó a barátaidról vagy a családodról, valahogyan mindig sikerült elérnie, hogy nevetségesnek tűnj mellette. Nyilván nem direkt csinálta, de a főnököd azóta is furán tekint rád, mióta előtte is előadta magát. Mindig teljesen hülyét csinált belőled azzal, ahogy viselkedett – kinek van erre szüksége?

4. Túlságosan próbálkozott

És fölöslegesen tette. Nem ismert eléggé ahhoz, hogy tudja, inkább sétálnál vele kézen fogva a parkba miután nem láttátok egymást egy hétig, mintsem, hogy óriási rózsacsokrot küldjön a munkahelyedre. Nyilván mindenkinek jólesik, ha kényeztetik, de azt kívánnád a kapcsolatodtól, hogy egy jól sikerült tánc legyen az erőlködés helyett.

5. Eltávolodtál tőle érzelmileg

Bár csak néhány hónapja szakítottatok, amikor megtudtad, hogy új barátnője van, egyszerűen nem érdekelt. Sőt egyenesen megkönnyebbültnek érezted magad, viszont kicsit sajnálod a lányt, hiszen fogalma sincs, mibe, pontosabban kibe vágta a fejszéjét.

6. Nincs már köztetek vonzalom

Csodálatos férfi, aki figyelmes, romantikus volt. Kellemes meglepetésekkel fogadott és minden lépésével a kedvedben akart járni. De amikor hozzád ért, nem éreztél semmit. Egyszerűen nem volt köztetek az a bizonyos szikra.

7. Mást kerestél magadnak

Akárhányszor találkoztál egy helyes pasival, rögtön érdekelt, hogy van-e barátnője, és valahogy mindig elfelejtetted azt az apróságot, hogy te kapcsolatban vagy. Végig úgy érezted, csak azért vagy vele, mert nem találtál még eddig jobbat. És ahogy teltek a hónapok, ez az érzés nem múlt el.

8. Nem volt kedved szexelni vele. Soha.

Kimerítetted már az összes betegség, fáradtság, későig dolgozás kifogást, sőt már odajutottál, hogy egyre többször hívtad át édesanyádat estére – mind csak azért, hogy elkerüld az ágyjeleneteket. Nem kellett hozzá sok idő, mire rájöttél, hogy szex nélkül nincs jó kapcsolat.

9. Egyre többször hazudtál neki

Amikor felhívott szombat este, hogy találkozzatok, akkor azt mondtad neki, hogy már elígérkeztél a legjobb barátnődhöz, pedig csak otthon akartál maradni egyedül és megnézni két szezont a kedvenc sorozatodból.

10. Mindenből nagy drámát rendeztél

Nem azért, mert frusztrált voltál, hanem egyszerűen ezt hozta ki belőled és másképp már nem tudtál hozzászólni. Mivel már nem volt miről beszéljetek, találtatok okot a vitára, csak azért, hogy kommunikáljatok egymással. Felsorolhatunk rengeteg sztárpárt, akik folyton veszekedtek, de nem azért, mert nem volt már mit mondjanak egymásnak, hanem amiatt, mert egyszerűen nem illettek össze.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

5 mondat, amit a boldog párok SOHA nem mondanak egymásnak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)