10 módszer, amivel kényeztesd magad ezen a hétvégén

2017.május.26.

Mikor töltöttél magaddal utoljára minőségi időt? És milyen lenne, ha ezen a hétvégén nem őrült partikba rohannál, hanem inkább magadra fordítanád az energiáidat, és végre feltöltődnél picit? Itt az alkalom, hogy végre egy kicsit önző legyél, és kipihenten kezdj majd a következő héthez, mert igenis megérdemled a kikapcsolódást!

Íme 10 tipp, ami segít, hogy ellazulj a hétvégén:

1. Kapcsold ki a telefonod!

Nem, nem elég lenémítani, teljesen kapcsold ki! Erre a hétvégére szakadj el a közösségi médiától, és ne törődj a chateléssel, kedvelésekkel, és a folyamatos pittyegéssel!

2. Ne partizz!
Nem fognak a jövő hétre megutálni a barátaid, csak azért, mert egyszer nemet mondtál, és nem kell azt érezned, hogy valami eszméletlen dologból maradsz ki. Ez a hétvége CSAK rólad szóljon.

3. Kreatívkodj!
A művészeti tevékenység segít a stressz levezetésében, és tökéletesen ki is kapcsol. Fess, rajzolj, táncolj, vagy keress bármit, ami inspirál!

4. Csinálj valamit, amit mindig is akartál!
Itt az idő, hogy előtúrd azokat a kömyveket, amik régóta a polcon porosodnak, vagy próbálj ki egy sportot, amit régóta halogatsz.

5. Hallgass zenét és lazíts!
A zenehallgatás sokszor csak egy mellékes cselekvés, és már csak háttérzajként rakjuk be a kedvenc előadiónkat. Tedd be a kedvenc dalaidat, és merülj el benne igazán!

6. Sportolj!
A pénzt, amit elbuliztál volna, ezúttal költsd el egy jóga órára! Próbálj ki egy új sportágat, és vásárolj magadnak új, szuper tréning szetteket!

7. Főzz!
Hívd magad randira, készíts el egy különleges receptet, és tölts egy pohárral a kedvenc borodból. És itt az idő, hogy elkövesd a tiltott bűnt is: egyél az ágyban!

8. Forró fürdő!
Gyújts gyertyát, és töltsd tele a kádat forró vízzel! Próbáld ki a fürdősókat, és merülj el benne teljesen: itt az idő, hogy minden szorongásod elengedd!

9. Aludd ki magad!
Kapcsold ki éjszakára a telefonod, és feküdj le korábban, mint szoktál. Másnap nyugodtan lustálkodj pár órát, nem kell 8-kor kipattannod!

10. Készíts wellness-t magadnak!
Tegyél fel egy arcmaszkot, használj bőrradírt, és próbálj ki egy jó pakolást! Ma nyugodtan fekhetsz órákon át uborkával a szemeden!


Ez is érdekelhet

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Sosem találod ki, melyik énekesnőt nem engedték szerepelni az Alkonyatban!

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját