5 tipp, hogy megértsd a férfiak gondolkodását

2020.június.17.

Te is érezted már úgy egy randin vagy egy kapcsolatban, hogy nem értetted, a partnered bizonyos lépéseket éppen miért tesz meg? Nos, ezzel egészen biztos, hogy nem vagy egyedül. Legbelül mindannyian szeretnénk egy kicsit olvasni a férfiak gondolataiban, hogy megtudjuk, mit jelent valójában a viselkedésük, miért tettek vagy nem tettek valamit, és mit gondolhatnak rólunk. Mindannyian egytől-egyig egyéniségek, mégis vannak olyan általános tippek, amik útmutatást adhatnak abban, hogy megértsd a viselkedésüket, és a szíved választottjával egy egészséges, boldog és tartós kapcsolatot teremthess meg.

5 tipp, hogy megértsd a férfiak gondolkodását
Fotó: Northfoto

1. Ne elemezd folyton a viselkedését

Egy férfi általában nem rejt el titkos üzeneteket abban, amit mond vagy cselekszik. Ha szeret téged, és kapcsolatban gondolkodik, akkor talál rá időt, hogy veled legyen, és beszélhettek bármiről. Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, akkor nem az a megoldás, hogy minden apró mozzanatát elemezd, hogy aztán egyedül vonj le következtetéseket abból, éppen hogyan áll hozzád. Ha a viselkedése kétértelmű vagy egyszerűen határozatlan, akkor szinte biztos, hogy nem vágyik elköteleződésre.

2. Ne keresd folyton

Az online társkeresők térhódításával egyre inkább bevett szokássá vált, hogy gyakran a nő érdeklődik először, vagy legalábbis gyakrabban, hogy mikor randizzanak. Pedig ha egy férfi valóban szeretne megismerni és veled lenni, akkor biztos lehetsz benne, hogy figyel rád, és nem kell aggódnod amiatt, hogy nem veti fel, mikor találkozzatok ismét. Ha folyton te keresed, az vagy elijeszti, vagy éppen ellenkezőleg, felbátorítja, és nem fog elég komolyan venni, hiszen azt érzi, hogy te bármikor ráérsz, ha ő is úgy akarja.

3. Hidd el, hogy nem tud olvasni a gondolataidban

A férfiak nem tudnak olvasni a gondolataidban, te viszont nyugodtan beszélhetsz arról, hogy mi az, amit valóban szeretsz. Mesélhetsz a kedvenc virágodról vagy a sütiről, amiből bármikor meg tudnál enni egyet. Ez elegendő is ahhoz, hogy tudja, milyen meglepetésnek örülnél, akár egy átlagos hétköznapon. Ha viszont egyáltalán nem avatod be abba, hogy mit szeretsz, akkor magától nem fogja kitalálni.

Fotó: Rexfeatures

4. Hagyd, hogy gondoskodjon rólad

Egy igazi férfinak szüksége van arra, hogy gondoskodhasson rólad. Persze ez nem azt jelenti, hogy a te pénzügyi biztonságodat neki kell garantálnia, de tudasd vele, hogy mire van tőle szükséged. Lehet ez érzelmi támogatás, az, hogy felvidítson, vagy egyszerűen biztonságban érezd magad a társaságában. Hogy miként valósítja ezt meg, azt viszont már bízd rá.

5. Ne feledd, hogy nem vagytok egyformák

Ahhoz, hogy megértsd, mit miért tesz, lehetőséget kell adnod neki arra, hogy önmaga legyen. Ne feledd, hogy más környezetben nőttetek fel, más tapasztalataitok és meggyőződéseitek vannak, ami teljesen normális. Mindig beszéljetek arról őszintén, hogy melyikőtök mit gondol. Tapasztaljátok meg, miben hasonlítatok és miben különböztök, és tanuljatok egymástól azokban a dolgokban, amelyek mindkettőtökre építő hatással lehetnek.

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói