5 tipp, hogy tökéletes legyen a valentin-napi ajándék

2021.február.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az évnek ebben az időszakában a boltok kínálatát nézegetve úgy tűnik, hogy Valentin-napra szinte mindegy, mit adunk, a lényeg, hogy piros legyen. A lufitól a csokiig, a bugyitól a társasjátékig, a virágtól a könyvekig minden piros színt ölt, szívecskéket vesz magára és kihagyhatatlan ajándéknak álcázza magát. De nekünk óvatosnak kell lennünk: ne hagyjuk magunkat elcsábítani az első kirakat által, ajándékozzunk tudatosan, méghozzá olyan dolgot, aminek az ajándékozott is biztosan örül.

5 tipp, hogy tökéletes legyen a valentin-napi ajándék
Fotó: Shutterstock

A megfelelő ajándék kiválasztása nagyon fontos lehet, hiszen annak keresel meglepetést, akit valószínűleg a legjobban szeretsz a világon. Nem érdemes azonban erre különösebben rágörcsölni, abból könnyen születhet erőltetett vagy sablonos ajándék. Inkább olvasd el a mi öt pontunkat, amiben összegyűjtöttük neked, hogy mire érdemes odafigyelned az ajándék kiválasztásánál.

Íme 5 tipp, ami segíthet!1. Mérd fel, hogy a másiknak, mire van igénye!

Ez valójában egy általános jótanács minden ajándékozáshoz, de pont ezért került nálunk is az első helyre. A Valentin-nap pedig ebből a szempontból kiemelt esemény, hiszen egy szülinappal vagy karácsonnyal szemben van, aki kifejezetten ódzkodik tőle. Nála valószínűleg nincs az a virágcsokor, amivel legyőzheted az ellenérzéseit, de valójában ilyenkor sem kell lemondanod az ünneplésről. Apró figyelmességek, közösen töltött idő, egy program, ami tudod, hogy sokat jelent a másiknak - ezek lehetnek a ti Valentin-napotok összetevői - szigorúan az ünnepi máz nélkül.

2. Adj időt, élményt, szeretetet!

Azt érzed, hogy nincs az a könyv vagy ékszer, ami kifejezné, hogy mennyire szereted a másikat? Valami új utat keresel az érzelmeid kimutatására? Válassz egy olyan programot, amin mindketten részt vehettek és közösen szerezhettek olyan élményeket, amik a következő egy évre elegendő alapanyagot adnak a nosztalgiázáshoz. Egy városi séta vagy egy kirándulás a zúzmarás erdőben mind alkalmas lehet erre ebben az időszakban.

3. Évről-évre újulj meg!

Az ajándék kiválasztásánál érdemes figyelembe venned azt is, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Ismerd fel, mire van igazán szükségetek: egy kedves tárgy, egy közös élmény vagy egy egyszerű "Szeretlek!" vezet ebben az évben a kedvesed boldogságához? A lényeg, hogyha fontos nektek az ünnep, akkor próbálj minden évben valamilyen kis csavart vinni a dologba.

4. Váltsd valóra az álmát!

Mindannyiunknak vannak olyan, mélyen dédelgetett álmai, amire végül nem áldozunk. Kevés az időnk, szűkösek az anyagi korlátok vagy egyszerűen azt érezzük, hogy nem érdemeljük meg. A Valentin-nap kiváló alkalom lehet arra, hogy te legyél az, aki mégis megadja a párjának, amire vágyik. Hiszen nem elég, hogy megkap valamit, amit tényleg nagyon szeretne, de még nagyobb érték lehet számára, hogy megtudja, még a legtitkosabb vágyait is ismered és valóra váltod!

Tedd bele magad is az ajándékba!

Ez talán a legnehezebb pont: megtalálni azt a keresztmetszetet, ahol a te és az ő vágyai találkoznak. Ez elsőre akár nehéznek is tűnhet, de ne feledd: van oka annak, hogy egymást választottátok és most valószínűleg ő is lázasan keresi a te ajándékodat.

A legfontosabb pedig tényleg az, hogy ne félj hibázni. Minden kapcsolatban hosszú és rögös út vezet a másik megismeréséhez, ami talán sosem ér teljesen véget. De hidd el, a nem tökéletes ajándék ugyanúgy hozzátesz a kettőtök közös történetéhez, ha más nem is marad belőle, egy nagy, közös nevetés mindenképp. Boldog Valentin-napot nektek!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője