6 dolog, amit minden menyasszonynak tudnia kell az esküvői ruhavásárláshoz

2015.június.16.

Minden nő életében elérkezik az a várva várt pillanat, amikor az Igazi megkéri a kezét, és végre elkezdődhet az álomesküvő megszervezése (ne feledd, ehhez remek applikációs segítségeink vannak). Aztán jön a másik várva várt pillanat, a gyönyörű ruha kiválasztása, ami persze rögtön maga után vonz rengeteg dilemmát.

sarah jessica parker
Fotó: Vogue

Ebben a kérdésben segít Keren Craig és Georgia Chapman - a Marchesa dizájnerei -, akik a T&C-nek meséltek arról, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb darabot a Nagy napra.

1. Ha próbálni mész, ne felejtsd otthon a telefonod!
Sokkal könnyebb úgy kiválasztanod a megfelelő ruhát, ha minden szögből láthatod, hogyan áll rajtad. Készíts fotókat és videókat magadról, hogy könnyebben eldönthesd, melyik volt a legelőnyösebb.

2. Az örök klasszikus
Célszerű olyan ruhát választanod, amit ha később visszanézel a fotóidon, még mindig tetszeni fog. A klasszikus darabok időtállóak, és biztos, hogy nem nevetsz majd magadon 40-50 év múlva.

3. Legyél nyitott!
Próbálj fel olyan ruhákat is, amit elsőre úgy érzel, nem a stílusod, nem illik hozzád. Ki tudja? Lehet, hogy egy ilyen darabba szeretsz majd bele.

4. Ami a fátylat illeti...
Igaz, nem túl népszerű mostanában, de remek kiegészítő lehet. "Én nem viseltem az esküvőmön, és megbántam utólag" - meséli Keren Craig.

5. Egy cipő nem lesz elég!
Két pár cipőt vásárolj: egyet a ceremóniára, egyet pedig a bulira. A cél, hogy élvezd a partit, csili-vili tűsarkúban pedig nehéz táncolni!

6. És végül a legfontosabb: érezd jól magad!

Evidensnek tűnik, ám sokaknak mégsem sikerül; élvezd a bulit! Ne hagyd, hogy elhomályosuljon életed legszebb emléke, és később semmire se emlékezz belőle!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke