7 tipp, hogy magabiztosan flörtölj

2020.június.7.

Annak ellenére, hogy sok romantikus filmben pontosan ezt láthatod, flörtölni nem azt jelenti, hogy bájosan nézel a partneredre és nevetsz a viccein. A való életben sokkal változatosabban és izgalmasabban zajlik minden, persze csak akkor, ha oldott a hangulat. Ennek érdekében pedig nem árt, ha tudsz jól flörtölni. Persze ha már most magabiztos vagy, akkor nem lesz gond, de ha még egy kicsit bizonytalankodsz, akkor néhány tippet mindenképp érdemes megfogadnod, hogy a lehető legjobb formádat hozd, ha találkoztok vagy egyáltalán bárhogyan beszélgettek.

1. Felejtsd el a kliséket

Tartsd távol magad a kliséktől. Még ha valóban sok helyen is láttad, hogy igen, jó a partner viccein hangosan nevetni, akkor is jobb, ha hiteles maradsz. Viselkedj természetesen, és beszélj úgy a partnereddel, ahogy azt bármelyik barátoddal tennéd. Jó, ha olyannak ismer meg, amilyen valójában vagy, hiszen ha hosszú távra terveztek, az csakis kölcsönös őszinteséggel működhet.

2. Nézz a szemébe

Mélyen a partnered szemébe nézni egy egyszerű, de nagyszerű módszer arra, hogy tudasd a partnereddel, hogy figyelsz arra, amit mond. Van egy úgynevezett 50/70-es szabály, amit követhetsz. Ennek lényege, hogy a beszélgetés során, ha épp te beszélsz, az idő 50 százalékában, ha a partnered, akkor a 70 százalékában illik a szemébe nézned. Így kifejezheted az érdeklődésed és bizalmat is teremthetsz.

3. Sodródj az árral

Függetlenül attól, hol tart az ismerkedésetek, nem érdemes fennakadnod, ha egy kis baki történik. Ha véletlenül leöntitek egymást borral, ne agyalj rajta óráig. Bármilyen ügyetlenség megeshet bárkivel, de attól még nem áll meg az élet. Amin pedig egy adott pillanatban nem tudsz változtatni, azon felesleges is idegeskedned.

Még a járvány sem fogott ki a szerelmeseken: A távkapcsolatban élő párok kapcsolata még erősödött is

Még a járvány sem fogott ki a szerelmeseken: A távkapcsolatban élő párok kapcsolata még erősödött is

4. Dicsérd meg

Egy kis elismerés nem árt, persze csak akkor, ha a partnerednek nem túl nagy az egója. Biztosan értékelni fogja a kedves szavakat, és egyúttal így is kifejezheted, hogy figyelmes vagy, és valóban érdekel a személyisége és a megjelenése.

5. Kérdezz

Függetlenül attól, hogy egy kávézóban találkoztok vagy videochaten beszéltek, fontos hogy te is továbblendítsd a beszélgetéseiteket, és kifejezd az érdeklődésed. Ha mondjuk észreveszed, hogy a partnered mindig viseli ugyanazt a nyakláncot, akkor kérdezd meg, miért fontos számára. Merülj el mélyebb részletekben is, hogy valóban megismerjétek egymást.

6. Vess be egy kis humort

Ha egy kicsit már megismertétek egymást, akkor úgyis tudod, hogy a partnered mennyire fogékony a humorra. Egy kis jókedv mindenkire ráfér, úgyhogy bármilyen is legyen a személyisége, aligha foghatsz mellé azzal, ha egy kis mosolyt akarsz csalni az arcára. Ha pedig igazán kedvel, bármilyen humorod van, értékelni fogja.

7. Mosolyogj

A mosolynak mindig van egyfajta pozitív töltete. Remekül kifejezheted vele, hogy a partnered szimpatikus számodra, és jól érzed magad a társaságában, nem mellesleg a saját kisugárzásodat is pozitívabbá teszi, természetesen már a legelső randitól kezdve.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla