8 dolog, amit csak akkor érthetsz, ha van lánytestvéred

Már abból tudod, milyen a kedve, hogy hogyan csukja be az ajtót, kitalálod, milyen ételt kíván, és befejezitek egymás mondatait. Akinek lánytesója van, ráadásul kis korkülönbséggel, valószínűleg pontosan tudja, miről beszélünk.

Íme 8 dolog, amit az egykék sosem érthetnek meg:

Azokra a bizonyos pillanatokra gondolunk, amikor ti ketten sírva nevettek, és mindenki értetlenül néz rátok, mivel nem értik, mi történt. Rengeteg titkos közös történeteket van, amik a legváratlanabb pillanatokban buknak elő, és évek múlva is nagyon viccesek lesznek.

Mindenkinek van olyan rokona, akitől kirázza a hideg, és minden évben van legalább két-három olyan családi esemény, amit őrült kínok közepette lehet csak átszenvedni. Végigmentek a panelkérdéseken az iskoláról és a jövőbeni tervekről, jó képet kell vágni pár órán keresztül, közben pedig már azon gondolkozol, hogyan szabadulhatnál. Az egyetlen bajtársad csakis a testvéred lehet, aki valószínűleg hasonlóan kivan ezektől a helyzetektől.

Ha unod a ruháidat, és nem találsz semmit, amit szívesen felvennél a hétvégi partiba, csak átmész a másik szobába, és a legnagyobb természetességgel folytatod a kutakodást. Ha pedig a testvéred kerül hasonló helyzetbe, kérdések nélkül segíted ki, és látod el stílustanácsokkal.

Igen, ő emlékszik még arra, amikor középiskolában elestél a tálcáddal a menzán, és arra is, hogyan szakadt el a ruhád a szalagavatódon. Kölcsönösen túl sokat tudtok egymásról, és éppen ezért van biztos helyen minden titkod. A testvéred garantált, hogy sosem árul el.

Együtt néztétek végig az összes kiskori klasszikust, így nem csoda, hogy bármelyiket tudnátok szinkronizálni, és az összes betétdalt fejből fújjátok. Valószínűleg abban is megállapodtatok, ki melyik szereplő lenne, és melyik mesebeli herceggel járnátok.

Tudod, melyik ételeket gyűlöli, mire allergiás, mikor nem szabad hozzászólni – és valószínűleg ez fordítva is így van. Pontosan ismeritek egymás minden gondolatát, ezért nem is veszitek magatokra a másik piszkálódását, rosszkedvét. Sőt, valószínűleg azt is pontosan tudod, mivel lehet felvidítani a tesód, ha éppen bal lábbal kel ki az ágyból.

Ha bezárnának titeket egy üres szobába több órára, akkor is feltalálnátok magatokat. A hosszú évek alatt rengeteg közös játékot és szórakozást találtatok már fel, amiket bármikor és bárhol elő lehet venni.

Tudod, hogy beszél, ha ideges, ha fáradt, vagy ha zavarban van, és ezt a tudásod természetesen örömmel felhasználod bármikor. Ez a kis piszkálódás általában ártalmatlan, hiszen ismeritek egymás gyenge pontjait, és figyeltek rá, hogy ne bántsátok meg egymást. Általában.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít