8 ok, hogy elhidd: 30 felett a legjobb szinglinek lenni

2018.február.27.

Rengeteg nő pánikba esik, ha nem találkozik a Nagy Ő-vel legalább 28 éves koráig, holott mára már bőven kitolódott a házasodás és a szülés időpontja az előző generációkhoz képest. A szingliség nem átok, hanem hatalmas áldás is lehet: rengeteg dolog van, amit csakis egyedülálló, 30 feletti nőként élvezhetsz, és ezeknek nem szabad lebecsülnöd a fontosságát.

Íme néhány szempont, hogy te is elhidd: 30 felett szuper a szingliség!

Vedd elő a bakancslistát! Mi az a város, amit már évek óta meg szeretnél nézni? Nem csak egy hétre, de akár fél évre is kipróbálnád, milyen egy idegen országban élni? Senki sem tart vissza, még ma pakold tele az utazótáskád!

Valószínűleg már jó néhány barátnőd elköteleződött mostanra, azonban semmi sem garantálja, hogy boldogok is. Beszélgess velük, meríts a tapasztalataikból! Mi az a példa, amit érdemes követned, és ki az, akinek nem szívesen lennél a helyében?

Nézd meg ezt is! 7 dolog, amihez egyáltalán nem vagy öreg 30 évesen sem

Ennyi idősen már messziről felismered azt a férfitípust, akit célszerű elkerülni, azonban továbbra is tombol benned a játékosság és a romantika utáni vágy. Valószínűleg pontosan tudod, milyen pasit keresel, és nem kell több vargabetű az életedbe.

Már ezer éve szerettél volna felsőfokon megtanulni spanyolul, letenni a jogsit, vagy épp elvégezni egy főzőtanfolyamot? Most minden lehetőséged megvan arra, hogy magadra koncentrálj, se a pénzt, se az időt nem kell sajnálnod!

Talán csúnyán hangzik, de légy őszinte magadhoz! Azért te sem bánod annyira, hogy megvehetted azt a gyönyörű bőrszoknyát, mert nem a pasid szülinapi ajándékára és új futócipőjére ment el a közös kasszában gyűjtögetett vagyon.

Láttad már? 7 mondat, amitől minden független nő falra mászik

Senki nem néz rád ferde szemmel, ha flörtölni kezdesz a szexi pincérsráccal a hétvégi buliban, és az exeddel is bármikor beülhetsz ebédelni az egykori kedvenc helyetekre.

Persze nem azt mondjuk ezzel, hogy nyűg egy másik félhez alkalmazkodni - hiszen ha szeretitek egymást, örömmel teszed - de valljuk be, könnyebb úgy az élet, ha nem kell kötelező minden héten anyóst látogatni és focimeccsre járni.

Ha úgy tartja kedved, akár a hét minden napját is töltheted a moziban vagy az aerobic teremben, hiszen senki nem reklamál, amiért "csak magaddal foglalkozol".

Ez is érdekelhet: 5 ok, amiért sok csinos lány sokáig szingli marad

Ez is érdekelhet

14 őrült nyári vígjáték, amit most újra kell nézned

14 őrült nyári vígjáték, amit most újra kell nézned

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint