9 film, melyekkel bojkottálhatod a Valentin-napot

2020.február.14.

Nincs semmi más, amit egy szingli lány szívesebben csinálna egy hideg, borús napon, mint bebújni a puha, meleg ágyba, hogy megnézzen egy igazán jó, romantikus vígjátékot. Ez akkor sem változik, amikor történetesen Valentin-nap van. Ne hagyd, hogy lelombozzon ennek a napnak a média és a kereskedők által generált nyomása! Rá se ránts, ha éppen nincs pasid, attól még remekül érezheted magad ezen a napon. Mellesleg, szerinted az egyedülálló pasik szomorkodnak ma? Ugyan már!

A következő tíz filmet ajánljuk mára neked, ha éppen szingli vagy és nincs kedved ma este kimozdulni otthonról. Olyan mozik közül válogathatsz, melyek egyszerre fognak megríkatni, megnevettetni, miközben izgatottan drukkolsz a képernyő előtt, hogy végre egymásra találjanak a főszereplők – legalább ők.

A következőkben felsoroljuk a kedvenc romantikus vígjátékainkat, melyekkel túlélheted ezt az időszakot, és néhány tippet is találsz, hogy miképp űzheted el a mogorvaságod.

Kattins a galériára, ahol 9 kedvenc szingli-filmtippünket találod:

9 film, melyekkel bojkottálhatod a Valentin-napot Nincs ma randid? Na, és? Nézz meg otthon egy szuper romantikus vígjátékot.

Ez is érdekelhet

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

6+1 lélegzetelállító divatbemutató a divathetekről

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói