A 7 legjobb randiprogram, amit tavasszal muszáj kipróbálnod

2017.április.3.

Most, hogy kijött a jó idő, végre eltehetitek a társasokat és befejezhetitek a folyamatos otthoni filmezést is. Íme 7 szuper randi ötlet, amit minden párnak érdemes kipróbálnia:

Randitippek
Fotó: Columbia

Bármilyen típusú randira vágysz, egy akár külföldi vidámparkban is garantáltan megtalálhatod a számításaidat: ha adrenalin függő vagy, irány a hullámvasút, ha valami romantikusra vágytok, mehettek körhintázni vagy célba lőni, vagy retteghettek együtt a szellemkastélyban.

A kötél és egymás megtartásához nagyfokú bizalomra van szükség, ami garantáltan közelebb hoz titeket egymáshoz. Persze azért nem kell azon aggódnod, hogy véletlenül megölitek egymást, szerencsére komoly védőfelszerelés van a legtöbb teremben.

Ezt olvastad már? Iszak Eszti tanácsai az első randira

Old-school randi tipp, és éppen ettől imádnivaló. Ha jégpálya, ha közös görkorcsolyázás, a hangulat biztosítva, arról nem is beszélve, hogyha egyikőtök elesik, a másik is el fog.

Az állatkert egy örök aduász, ahol szuperül eltölthettek akár egy egész napot is. Azt kalkuláld bele, hogy valószínűleg kiakad a cukiság mérőd, és okvetlenül haza akarsz majd vinni egy bébizsiráfot.

Ez az a fajta program, ami első ránézésre szexinek és romantikusnak tűnik, a valóságban azonban azért fogjátok élvezni, mert kifejezetten kínos lesz pár száz ember előtt ritmustalanul egymás lábán lépkedni. A közös nyilvános megaláztatás is a szórakozás egyik formája.

Nézd meg ezt is! Ezt az egy dolgot tegyétek közösen, és boldog lesz a kapcsolatotok!

Ha nem is hiszel a természetfeletti jelenségekben, ettől a kalandtól a te bőröd is biztosan borsózni fog. És jöhet a tipikus romantikus filmes klisé is: a lányoknak bizony óvó karokra van szüksége az ilyen veszélyes helyeken. És működik!

Induljatok balatoni, vagy akár külföldi sátras körútra, menjetek fesztiválozni, vagy ha hosszabb távon nem szeretnéd rovarokkal és beázással tölteni a mindennapjaidat, verjétek fel a sátrat a kertben. Garantáltan életre szóló élmény lesz!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt