A GLAMOUR-napok fenomén könyv nyereményjátékának hivatalos játékszabálya

2020.október.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jelen szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. (székhely: 1122 Budapest, Városmajor utca 11.) által szervezett GLAMOUR-napok fenomén könyv promóciós játék (a továbbiakban: Játék) leírását, valamint az abban történő részvétel feltételeit tartalmazza.

A Játék jelen Szabályzata - mely az adatkezelési tájékoztatót is magában foglalja - a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. által üzemeltett https://www.instagram.com/glamourhungary jelenik meg a Játék időtartama alatt.

A Játékos (lásd lent) a Játékfelületen lévő poszt alatti kommenteléssel fogadja el a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

1. A Játék szervezője és lebonyolítója

A Játék szervezője és lebonyolítója a Ringier Axel Springer Magyarország Kft., a https://www.instagram.com/glamourhungary üzemeltetője (a továbbiakban: Szervező).

A Játékos a Játék leírásában részletezett kritériumok és feltételek alapján feltüntetett posztok alatti kommenteléssel automatikusan részt vesz a Játékban, és ezzel maradéktalanul elfogadja jelen Szabályzat feltételeit, beleértve az adatkezelési rendelkezéseket is. A Játékos tudomásul veszi, hogy az adatai beküldése előtt kötelessége előzetesen tájékozódni a Játékszabályzat rendelkezéseiről, ennek elmulasztására előnyök szerzése végett nem hivatkozhat. Amennyiben a Játékos jelen Szabályzatban foglalt feltételekkel nem ért egyet vagy az abban előírt feltételeknek nem felel meg, a Játékban nem jogosult részt enni, és a Szervező jogosult az ilyen Játékost kizárólagos döntése alapján a Játékból kizárni.

A Szervező kijelenti, hogy az általa meghirdetett jelen Játék nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXXIV. törvény hatálya alá.

2. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy, aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, aki a személyes adatainak jelen Szabályzatban meghatározott kezeléséhez a Játék megkezdése előtt hozzájárul és ezen hozzájárulását a Játék időtartama alatt nem vonja vissza, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (a továbbiakban: "Játékos").

A Játékos a Játékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. A Játékban való részvétellel a Játékos az adatkezelési rendelkezések előzetes megismerését és elfogadását kifejezetten elismeri.

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 5/C § (1) szerint összeférhetetlen személyek.

A Szervező diszkrecionális döntése alapján kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását. Amennyiben a Játékos a jelen Szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a játékból automatikusan kizárásra kerül. A kizárás tényéről a Szervező értesíti a Játékost.

3. A Játék időtartama

A Játék 2020.10.09-11. között kerül megrendezésre, egy játékra ösztönző poszttal: 2020.október 9. pénteken.

A Játék 2020.10.09. péntek 14:00 órakor kezdődik és 2020.10.11. vasárnap éjfélig tart.

Sorsolás: 2020.10.12. hétfő reggel 9 óra.

A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. A Játék leírása

A Játék lényege, hogy a Játékos a https://www.instagram.com/glamourhungary/?hl=hu válaszoljon az ott található, GLAMOUR-napok fenomén könyvhöz kapcsolódó (tudás-alapú) kérdésre kommentben. A kérdés: Ki írta a GLAMOUR-napok fenomén c. könyvet?

A játék végén 5 db Nyertest sorsolunk ki, a kommentelők közül. Összesen 5 Játékos nyer ajándékot.

"Nyereményjáték! Válaszolj helyesen kommentben az alábbi kérdésre: Ki a GLAMOUR-napok fenomén könyv írója? és taggeld be két barátnődet a poszt alatt, akivel szívesen olvasnád az exkluzív könyvet, ami az idén 15 éves GLAMOUR-napok történetéről és a magyar divat világról szól. A könyv nem kapható kereskedelmi forgalomban, exkluzív kiadás, amit 5 szerencsés Játékos most megnyerhet magának és barátnőinek! A játékszabály ezen a linken olvasható. Sok sikert! #glamournapok15 #glamournapokfenomen"

A nyertesek a kihirdetésük előtt ellenőrzésre kerülnek a fenti feltételek alapján.

5. Jelentkezés a Játékra, részvételi feltételek

A Játékosok közül a nyeremény eredményhirdetésén kizárólag azok vehetnek részt, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Játék részvételi feltételei:

a Játék során a Játékosnak kommentelnie kell a https://www.instagram.com/glamourhungary weboldalon

a kommenteléssel elfogadja a jelen Játékszabályzatot és a személyes adatai kezeléséhez való hozzájárulást,

a Játék során feltett kérdésre helyes választ ad, és betaggeli két ismerősét a poszt alatt,

a kommentelés során használt Instagram felhasználói fiók a valóságnak megfelelő, amely a Játékos személyazonosító okmányával is bizonyítható,

az itt meghatározottak szerint a Játékos személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás megadása, valamint a jelen Szabályzatban foglaltak szerint és időpontig ezen adatkezelési hozzájárulás folyamatos megléte,

egy Játékos egy felhasználói fiókról legfeljebb egyszer regisztrálhat és egyszer adhat választ a feltett kérdésre. Ha valaki mégis több Instagram fiók felhasználásával vesz részt a Játékban, azt a Szervező valamennyi jelentkezését tekintve kizárja.

A Játékra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni, és a Játékos nem vehet részt az eredményhirdetésen.

A Játékhoz történő csatlakozás a Játék teljes időtartama alatt lehetséges, és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Játékos nyerési esélyeit.

A Játékosnak a Játékban való részvételhez kommentelnie szükséges a https://www.instagram.com/glamourhungary oldalon (Játékfelület) a Facebook profijával.

6. Nyeremények

A játék során összesen 5x3 db GLAMOUR-napok fenomén c. könyv kerül kiosztásra. Tehát összesen 5 db kommentelő fog nyerni egyenként 3 db GLAMOUR-napok fenomén könyvet.

Nyertes az eredményhirdetés eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Játékos.

A nyeremény át nem ruházható, készpénzre nem váltható.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség teljesítése során a Szervező és a Játékos kötelesek együttműködni.

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

A Szervező az itt felsorolt nyereményen túl további nyereményeket a Játékban nem sorsol ki.

7. Eredményhirdetés

Az eredményhirdetésre 2020. október 12. (hétfő) 9.00 órakor kerül sor a Szervező székhelyén, melyről a sorsolási bizottság tagjainak aláírásával ellátott feljegyzés készül.

Az eredményhirdetés alkalmával 1 Játékos kerül kiválasztásra, minden nyeremény tekintetében 1 fő pótnyertes kiválasztására is sor kerül. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyeremény átvételével kapcsolatban a kiküldött értesítést követő 3 munkanapon belül nem ad semmilyen visszajelzést, a nyereményre a pótnyertes válik jogosulttá. A pótnyertes helyébe további pótnyertes már nem léphet. Amennyiben a sorban utolsó helyen álló pótnyertes sem válik jogosulttá, úgy az adott nyereménynek nincs nyertese, az a Szervező tulajdonában marad.

Elveszti a nyereményre szóló jogosultságát az a nyertes, aki az eredményhirdetés után a neve és lakóhelye (város) nyilvánosságra hozatalára vonatkozó adatkezelési hozzájárulást visszavonja. Ezen visszavonás kizárólag írásban tehető meg.

8. A Nyertesek értesítése

A Nyertest a Játékra történő kommenteléskor megadott Instagram profilon az eredményhirdetést követő 2 munkanapon belül értesítjük.

A Nyertes azonosításához és a nyeremények kézbesítéséhez szükséges a pontos név, e-mail cím, telefonszám, lakcím megadása nyilatkozat formájában.

9. A nyeremény kézbesítése, átvétele

A nyertes Játékos köteles együttműködni a Szervezővel a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyeremény kézbesítésével kapcsolatos észrevételek és reklamációk a Szervezőnél tehetők meg.

Amennyiben a Nyertes az értesítést követő 3 munkanapon belül nem jelez vissza a kiértesítésre, úgy a nyereményre szóló jogosultságát véglegesen elveszíti.

A Nyertes a nyereményt teljes bizonyító erejű magánokiratban vagy közokiratban rögzített nyilatkozattal visszautasíthatja. A nyeremény visszautasításáról a Nyertes az okirat megküldésével haladéktalanul, de legkésőbb az eredményhirdetést követő 3 munkanapon belül köteles tájékoztatni a Szervezőt.

A nyereményt a Nyertes Játékos helyett közokiratba vagy magánokiratba foglalt meghatalmazással meghatalmazottja is átveheti oly módon, hogy a meghatalmazás tényéről a Szervezőt előzetesen értesíti, és a meghatalmazás eredeti példányát a Szervező részére átadja.

10. Adatkezelés

A Játékosok személyes adatainak kezelésére a jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

A Játékban való részvétel és a Játék során megadott adatszolgáltatás önként és megfelelő, előzetes tájékoztatás birtokában történt.

A személyes adatok kezelésének jogalapja a Játékosok önkéntes, adatkezeléshez való hozzájáruló nyilatkozata -, amely a Játékban való részvétellel a jelen Szabályzat elfogadásával egyidejűleg megtörténik, továbbá a kisorsolt Játékos(ok) esetén az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvényen és a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen alapul.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a Játékban önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező az alábbi adatait, az alábbi célra és jogalapon kezelje:

Kezelt adat típusa

Adatkezelés célja

Adatkezelés jogalapja

Adatkezelés időtartama

Játékos neve

Játékos azonosítása

Játékban való részvétel

Nyeremény kézbesítése

Értesítése a nyereményről, kapcsolattartás a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatban

Adójogi és közteher fizetési kötelezettség teljesítése

Jog- és igényérvényesítés

GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás;

a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény

az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény

Játék lezárultától számított 8 évig

Nyertes pályázat (beleértve a nyertesről készült fénykép, ha a feltöltött fénykép a nyertes képmását is tartalmazza)

Játékos azonosítása

Játékban való részvétel

Nyeremény kézbesítése

Értesítése a nyereményről, kapcsolattartás a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatban

Adójogi és közteher fizetési kötelezettség teljesítése

Jog- és igényérvényesítés

GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás;

A Játék lezárultát követő 3 hónap

Játékos lakcíme

Játékos azonosítása

Játékban való részvétel

Nyeremény kézbesítése

Értesítése a nyereményről, kapcsolattartás a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatban

Adójogi és közteher fizetési kötelezettség teljesítése

Jog- és igényérvényesítés

GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás;

a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény

az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény

Játék lezárultától számított 8 évig

Játékos azonosítása

Játékban való részvétel

Nyeremény kézbesítése

Értesítése a nyereményről, kapcsolattartás a Játékkal és a nyereményekkel kapcsolatban

Adójogi és közteher fizetési kötelezettség teljesítése

Jog- és igényérvényesítés

GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja szerinti hozzájárulás;

a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény

az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény

A nyertes Játékos(ok) továbbá kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy nevét/nevüket az eredményhirdetést követően a https://www.facebook.com/NOIZZ.hu/ oldalon kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosan közzé tegye.

A nyereményjátékban való részvétellel a Játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzési, illetve marketing céllal saját vagy üzleti partnerei ajánlataival a megadott elérhetőségein megkeresse. Az adatkezelésre a hozzájárulás visszavonásáig kerül sor. Amennyiben valamely Játékos adatai ilyen célú jövőbeli kezelését meg kívánja tiltani, az elektronikus levél alján található link útján vagy a(z) adatkezelo@ringieraxelspringer.hu email címen vagy írásban postai úton a Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Budapest, 1122 Városmajor utca 11. postai címen vonhatja vissza hozzájárulását.

A megadott adatok kezelője a Ringier Axel Springer Magyarország Kft., mint adatkezelő.

A Játékból történő kizárás nem eredményezi az üzletszerzési, illetve marketing célú hozzájárulások automatikus visszavonását.

A Ringier Axel Springer Magyarország Kft., mint adatkezelő szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, zárolását vagy helyesbítését az alábbi címeken: Ringier Axel Springer Magyarország Kft. Budapest, 1122 Városmajor utca 11. címén vagy a(z) adatkezelo@ringieraxelspringer.hu e-mail címen. Ezenkívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Játékos bírósághoz fordulhat. A Játékos az adatkezeléssel összefüggő panaszok, illetve jogainak megsértése esetén jogosult továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatát kezdeményezni, illetve jogosult bírósághoz fordulni.

10. Felelősség

A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékosokat terheli.

A Játékban való részvétellel a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, a hálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár.

A Szervező a nyeremények minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a nyeremény hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit nyereményekhez kapcsolódó jótállás és szavatosság keretében érvényesítheti.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Játékos a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, az eredményhirdetéssel, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezőnek vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Szervező a Játék pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Szervező nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

11. Egyéb

A Szervező fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat a Játék időtartama alatt elektronikus formában elérhető a https://www.instagram.com/glamourhungary és a www.glamour.hu oldalon.

Amennyiben a Játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről a(z) nyeremenyjatek@ringieraxelspringer.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Játék elnevezését.

Kelt: Budapest, 2020. 10.09.

Ringier Axel Springer Magyarország Kft.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője