A legjobb programok a két ünnep közt- Keleti kényelem a belvárosban

2013.december.30.

Muszáj az év utolsó napján andalogni egyet a budapesti belvárosban, nézelődni a hömpölygő tömegben és kicsit elfáradva beülni egy varázslatos helyre, ahol elképesztően jó áron ihatunk egy finom kávét.

Mintha nem is Budapesten lennénk, hanem valahol a Közép-Keleten. A jordán tulajdonosok mindent elkövettek, hogy Budapestre csempésszék a Kelet varázsát és sikerült is nekik.

A klasszikus, gazdagon díszített enteriőr ne riasszon meg, ilyen olcsó árakat már szinte sehol nem találsz Budapesten! A Foursquere-en és a Tripadviser-en is mindenki ájuldozik és csupa jót mond a Kelet Csillaga Kávéházról, ami a Váci utcától pontosan öt percnyi sétára esik, az Astoriától pedig egy percnyire.

Kóstold meg a finom mentateát 560 forintért, amit órák hosszat iszogathatsz, a keleti édességek is isteniek. Az emeleten lehet vizipipát is szívni. Ilyen kiszolgálásban már régen volt részed a hazádban, az biztos, vagy lehet, hogy még sosem. Már csak ezért is érdemes eljönni ide még az új év előtt, hogy szerencsésen és pozitívan állhass az emberekhez. No persze a finom ízek is egy csapásra jó kedvre derítenek majd. Nemcsak kávéz és süteményt, de keleti ételeket is kínálnak, így akár ebédelni és vacsorázni is tudtok!

Lelőhely: BUdapest, V.kerület, Semmelweiss utca 1-3.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!