Anyák napja: így állítsunk össze egy saját készítésű fotókönyvet

Hirdetés

2022.március.7.

Május első vasárnapja még picit messze van, de nem árt időben átgondolni, mivel szeretnénk meglepni az édesanyákat anyák napja alkalmából. Ezen a jeles napon ugyanis a két legfontosabb nőt ünnepelhetjük meg az életünkben: a saját anyukánkat, valamint gyermekünk édesanyját. Zoli és Roxi története jó példa arra, mi is lehet egy fiatal anyuka számára a legnagyobb örömet okozó meglepetés. Roxi ugyanis teljesen elolvadt, amikor férje titokban összegyűjtötte a kislányuk születése óta készült fényképeiket és váratlanul meglepte őt egy fotókönyvvel.

Képaláírás: Roxi @roxana_kovacs_ szeme fénye, a másfél éves Nilla
Képaláírás: Roxi @roxana_kovacs_ szeme fénye, a másfél éves Nilla

Zoli imád a feleségének kedveskedni, és nem csak a jeles napok alkalmával. A minap szuper ötlet jutott eszébe, amikor a másfél éves kislányuk, Nilla a CEWE FOTÓKÖNYV Kids-et lapozgatta.

Fontos számunkra, hogy kislányunk valamilyen formában akkor is lásson bennünket, amikor éppen a nagyszülők vigyáznak rá. Többek között ezért csináltattunk neki egy CEWE FOTÓKÖNYV Kids-et. Imádjuk, mert ez direkt kicsiknek lett kitalálva, nem kell aggódnunk, hogy lapozás közben összegyűri az oldalakat. A könyvet Nilla otthon is szívesen nézegeti. Pont egy ilyen alkalommal jutott eszembe: milyen szuper lenne megörökíteni az ő életét is egy könyvben. Gondoltam kezembe veszem az irányítást, és egy szuper meglepit varázsolok az ötletből – mesélte Zoli, aki gondosan kifundálta a tervet. Nem volt könnyű dolga, ugyanis a fotókat általában Roxi laptopjára mentik le.

A CEWE FOTÓKÖNYV Kids-ben Nilla babakori képei is helyet kaptak

Azt találtam ki, hogy egyik délután, amikor Nilla altatásakor én is otthon vagyok, elcsenem a feleségem laptopját, és lementem róla a képeket. Így is lett. Amikor felnyitottam, megláttam, hogy rajta van már a Fotóvilág szoftver, gondoltam belekukkantok, és megnézem mennyire kemény dió egy fotókönyv szerkesztése. Bevallom zöldfülű vagyok még ebben, mindig Roxi rendeli a fényképes termékeket. Szinte ujjongtam, amikor azzal szembesültem, hogy kész sablonok segítenek az összeállításban – emlékezett vissza Zoli, aki úgy döntött azonnal munkához lát, és megpróbálja elkészíteni a meglepetést addig, amíg Roxi és kislánya alszanak. Terve sikerült, egy aranyos kislányoknak való sablon segítségével játszi könnyedséggel szerkesztette meg a fotókönyvet.

Előre elkészített sablonok könnyítik és gyorsítják a CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztését

Kicsit tartottam attól, hogy fejtörést okoz majd a szerkesztés, mivel nem találkoztam még a felülettel, de én lepődtem meg a legjobban, mennyire egyszerű volt az egész, még clipartokat is használtam – lelkendezett Zoli, aki a munkahelyére kérte a CEWE FOTÓKÖNYVET, nehogy a végén bukjon le a meglepetéssel. Az öröm nagy volt, Roxi és Nilla is imádja a családjukról szóló fotókönyvet!

Az egész család élvezettel lapozgatja a meglepetés fotókönyvet @roxana_kovacs_ @zoltan.szabo_official

Lepd meg édesanyádat, vagy gyermeked anyukáját egy csodálatos ajándékkal, egy saját készítésű fotókönyvvel, ami örök időkig őrizni fogja közös életetek legszebb pillanatait! Szerkessz egyet te is, okozz vele szívet melengető élményt, majd gyűjtsd be érte az öleléseket!

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő