A budapesti karácsonyi vásár a legjobbak között végzett - Nézd meg a teljes listát!

Picit több, mint egy hónap és itt a karácsony! Ilyenkor az egész világ fényárban úszik, és mindannyian együtt várjuk az ünnepeket. A TikTok népe szerint Budapest adventi vására az egyik legszebb Európában.

-
Lélegzetelállító a Vörösmarty téri karácsonyi vásár
Fotó: Laszlo Szirtesi/Gettyimages

Egy karácsonyi vásár hangulatához semmi sem fogható, érthető hát, hogy mindannyiunkból kihozza a bennünk szunnyadó gyermeket, aki még mindig hisz a mesékben. A varázslatos fények és a kürtös kalács mennyei illata olyan élményt nyújt, amit mindenképpen szeretnénk megosztani a szeretteinkkel. Ha külföldön töltjük az adventi időszakot, akkor egy karácsonyi vásár tökéletes alkalmat nyújt arra, hogy elmerüljünk az adott kultúra szépségében, hagyományaiban és ízeiben.

Ennek érdekében a Discover Cars összeállított egy listát a legnépszerűbb karácsonyi vásárokról, méghozzá TikTok hashtagek segítségével, amelyeket a megtekintések száma alapján rangsoroltak. A kiindulópont a New York Times által felállított lista volt, amelyben górcső alá vették Európa huszonnégy városának legszebb karácsonyi vásárait. Ebből került ki a TikTok népszerűségi mutatója szerinti legjobb húsz. Óriási örömhír, hogy Budapest is köztük van!

Benne vagyunk a legjobb 10-ben

Budapest a húszas lista 8. helyén szerepel a TikTok #BudapestChristmasMarket hashtag 39.800-as megtekintésével.

„Nyolcadik helyen a budapesti karácsonyi vásár áll, a hashtagnek köszönhetően az esemény összesen 39,8 ezer megtekintést ért el a TikTokon. A vásár városszerte zajlik, így a híres Szent István Bazilika melletti Vörösmarty téren is. Feltétlenül ki kell próbálnotok a helyi kínálatot is, azaz a lángost és marhagulyást. A karácsonyi vásárok november 4. és január 1. között zajlanak, felhőtlen szórakozást kínálva az egész családnak” – írja a Discover Cars.

A többi város is megérdemelten került a TOP 20-ba, így hát nézzük is a teljes felhozatalt!

A TOP 20 legnépszerűbb karácsonyi vásár
Fotó: Discover Cards

Mi már alig várjuk, hogy megcsodálhassuk élőben!

Hangolódj cikkeinkkel az ünnepekre:

Ez is érdekelhet

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Undorító vagy szexi? 8 őszinte vallomás az ejakulációról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói