Csák ámulunk: 5 csodaszép úti cél a tökéletes nászúthoz

2019.március.31.

Sokak számára az ideális nászút hagyományosan csendes és romantikus utazás, míg mások inkább egy kalandos vakációval indítanák házas életüket.

Bármelyiket is választanák a frissen egybekeltek, az Emirates fedélzetén garantáltan egy felejthetetlen élménnyel indul a nászút: az Emirates most összegyűjtötte a magyar nászutasok számára a tökéletes desztinációkat, amelyek között mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt.

A romantikus: Maldív-szigetek

A klasszikus vonal kedvelőinek nem létezik nászút tenger, homok, napsütés és pálmafák nélkül. Hosszú séták a tengerparton és gyertyafényes vacsorák várják a friss házasokat a világ egyik legpompásabb trópusi országában, a Maldív-szigeteken. Kék lagúnák, hatalmas korallzátonyok és különleges tenger gyümölcsei tálak között élvezhetitek a mézesheteket.

"Az istenek szigete": Bali

Zöld rizsföldek, pálmafákkal szegélyezett, több kilométer hosszú tengerpartok, kis falvak a dzsungel mélyén és dús élővilág várja Balin a nászutasokat. Akik nem félnek a kalandoktól, és házas életük első napjait szívesen töltenék egy új kultúra megismerésével, azoknak a tökéletes választás Bali. Fedezzétek fel a több ezer templomot és szentélyt, és merüljetek el a démonok és istenek misztikus világában!

Afrika kincse: Zanzibár

Ha szeretnétek némi vadsággal megfűszerezni utatokat életed párjával, akkor vár benneteket Afrika! Látogassatok el Tanzániában a Serengeti Nemzeti Parkba vagy Afrika legmagasabb hegyéhez, a Kilimandzsáróhoz, és tapasztaljátok meg a kontinens igazi, vad oldalát. A fenséges oroszlánok, elefántok és zebrák után pedig irány az egzotikus fűszerek, a szerecsendió, fahéj és szegfűszeg hazája, Zanzibár. Ha már feltöltődtetek kalandokkal, csak heveredjetek le a puha fehér homokra és merüljetek alá a kristálytiszta vízbe.

Az igazi luxus: Seychelle-szigetek

A valódi földi paradicsom… nem mindig könnyű szavakba önteni azt a szépséget és luxust, ami a szigeten fogad. Azoknak a pároknak, akik a városi nyüzsgéstől és a mindennapi teendőktől távol, luxusban szeretnék eltölteni nászútjukat, ideális úti cél a Seychelle-szigetek. Kapcsolódjatok ki a privát parton és szívjátok magatokba a kék és zöld ezernyi árnyalatát. Miért ne kezdődhetne az élmény már a fedélzeten, az Emirates First osztály privát kabinjaiban?

Adrenalin függőknek: Dubaj

Ha éltek-haltok az extrém élményekért, és némi izgalom nélkül el sem tudjátok képzelni a nászutat, akkor a Love is in the air című sláger a válasz. Dubaj számtalan látnivalója mellett a város büszkélkedhet a leghosszabb zipline pályájával, amelyen együtt suhanhattok végig az Amwaj tornyok tetejétől a Dubai Marina Mall teraszáig. Az egy kilométeres úton akár 80 km/órás sebességet is el lehet érni – semmi sem hozza jobban össze a párokat, mint a közös kaland!

Ez is érdekelhet

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

Így tedd teltebbé az ajkaid otthon, két lépésben

GLAMOUR Horoszkóp

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

Monitor

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában