Ez a 10 éves kisfiú úgy sminkel, mint a profik!

Ki ne követne híres vloggereket, akik napi szinten mutatják be, hogyan kell tökéletes sminket elkészíteni. Ezen nincs is semmi meglepő, hiszen mindenki szeret újat tanulni, és akár a reggeli kávé mellett elsajátítani az alapozás trükkjeit.

Jack
Fotó: Instagram

Most azonban mindezeket egy 10 éves kisfiútól leshetjük el! Jack Make up by Jack néven indította el saját Instagram oldalát, ahol hatalmas műszempillákban és színes sminkekben pózol, amiket saját magának készít el. A fotók mellett videókat is láthatunk az elkészítés folyamatáról.

A kisfiú sminkjei valóban olyanok, mintha egy profi sminkes készítette volna őket. Biztosak vagyunk benne, hogy ha 10 évesen ilyen tökéletes szemöldököt képes készíteni és így használja az ajakkontúrt, a jövőben rengetegen fognak felfigyelni a munkásságára. Azt még nem tudjuk, hogy mi a hosszútávú célja ezzel a próbálkozással, de a maga 181 ezer követőjével, biztosan jó úton halad a hírnév felé.

Igazi öröm, hogy egy újabb fiú tör előre ebben az igencsak kirekesztő szépségiparban, és csak remélni tudjuk, hogy az olyan népszerű férfi sminkeseknek köszönhetően, mint James Charles a Covergirlnél, Manny Gutierez a Maybelline -nél, vagy akár a magyar Mészáros Csabi, a világ egyre nyitottabb és elfogadóbb lesz a férfiak ilyesfajta vágyainak a kiélésére.

Nézzük, milyen irigylésre méltó sminkeket készít a Jack:

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói