Három dolog, amiről SOHA nem szabad hazudnod a párodnak!

2015.július.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindenki számára ismerősek lehetnek az ártatlan kis füllentések, hiszen ilyenek valószínűleg mindenki száján csúsztak már ki. Viszont azt tudtad, hogy a legfrissebb kutatások szerint a párkapcsolatban élők hetente átlagosan háromszor hazudnak egymásnak?

Kicsit sokat költesz?
Kicsit sokat költesz?
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Előfordulhat az is, hogy szükség van az igazság elferdítésére. Például, ha meg akarjuk kímélni társunk érzéseit vagy el akarunk kerülni egy vitát. Egy dolgot azért ne felejts el: nem minden hazugságnak ugyanakkora a súlya. Ijesztő néhány dolgot bevallani, de vannak olyanok, amelyekről nem szabad hallgatnod, hiszen ha ezt teszed, a kapcsolatod is veszélybe sodorhatod.

Íme három olyan eset, mikor az őszinteség a legcélravezetőbb:

1. Ha megcsaltad…


Lehet, hogy úgy érzed, meg kell óvnod a partnered (vagy inkább magadat) az igazságtól, de ne tetézd a bajt azzal, hogy a tetted után még hazudsz is. Ilyenkor félünk a szakítástól, viszont ha állandóan megtéveszted a párod, csak a saját hazugságaid hálójába kerülsz, és könnyen lebukhatsz. Nem gondolod, hogy a kedvesed többet érdemel?

A jó hír az, hogy a hűtlenség nem mindig jelenti egy párkapcsolat végét. Gondold át, miért is léptél félre, és ha a párod is úgy akarja, kezdjétek újra és dolgozzatok a bizalom újjáépítésén.

2. Egyoldalú szex


A kutatások szerint a nők 70%-a hazudik az orgazmusról szeretkezés közben. Nagy hiba, mindenképp jelezned kell a partnerednek, hogy nem minden működik, mert magától sose fog rájönni erre. Érthető, ha nem akarod rombolni az önbizalmát, viszont hidd el neki is nagyon fontos, hogy a lehető legjobban érezd magad.

Ha valami másképp esne jól, tudasd vele szexin, de határozottan. Például lágyan súgd a fülébe: "Kipróbálhatnánk valami mást?" vagy finoman irányítsd mozdulatait úgy, ahogy neked tetszik és legközelebb már tudni fogja, mivel okozhat igazán örömet.

3. Mire költesz?

Drága cipők vagy titkos hitelkártya, amiről a partnered nem tud? Sajnos minden harmadik párkapcsolatban élő füllent pénzügyeiről. Ennek következményei: a bizalmatlanság és az állandó veszekedések. Lehet, nem tudtad, de a válások nagy részének fő oka a pénz. Ha tisztázzátok ezt a kérdést, sok félreértést kerülhettek el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője