Mi a horoszkópod? Kóstold meg a csillagjegyedhez leginkább passzoló koktélt!

2022.június.25.

Mindenki tudja, hogy vannak összeillő és nem összeillő energiák. Ezekre oda kell figyelni még koktélozás közben is! Ennél jobb helyet nem találsz barátnős partira, vagy egy izgalmas randira. Glam-tipp!

A Kosok itala nem meglepően tüzes energiákat mozgat. A jövőre!
A Kosok itala nem meglepően tüzes energiákat mozgat. A jövőre!
Fotó: GLAMOUR

A budapesti Leo Rooftop bár tavasszal mutatta be új Zodiákus signature koktéllapját, amit mi önfeláldozóan alaposan leteszteltünk. Először a napjegyünk, majd az aszcendensünk koktélját is megkóstoltuk, hogy biztosan tudjuk nektek mondani, hogy ez aztán a valami! Ilyet különlegeset még biztosan nem ittál!

“Tavalyi itallapunkkal a hét bolygó és a hét szféra világában kalauzoltuk el vendégeinket, most pedig a 12 állatövi jegyre álmodtunk meg 12 signature koktélt” - mondja Dreghiciu Gábor, a Leo Rooftop és Bistro bar managere. A történet azonban korántsem ilyen egyszerű, hiszen a nagyérdemű előtti bemutatkozást gondos kutatómunka, és bő fél éven át tartó tervezés előzte meg, melynek során az összes jegyet megvizsgálták személyiségi jegyek, íz- és színpreferenciák, uralkodó bolgyók vagy kapcsolódó gyógynövények alapján. Ezt követően több ízben tesztelték őket egyre bővebb csapat bevonásával, míg végül kialakultak azok az italok, amik akár a mi asztalunkra is érkezhetnek Budapest legszebb panorámájú tetőteraszán.

“A signature itallap készítése mindig csapatmunka. A báros csapatból mindenki beleteszi a saját ötletét, majd minden italt közösen finomhangolunk, hogy elérje a végső, szerintünk tökéletes receptúráját, kinézetét.”- mesélte Gábor.A párhuzamok az italok és az állatövi jegyek között valóban megfigyelhetőek. A Bikában rejtőző két világ 2 gin alapú ital képében érkezik a vendég elé, amit a magunk kedvünk szerint variálhatunk, összeönthetünk, hogy a számunkra legtökéletesebb harmadik verzió megszülethessen.

Jöhet a habzsi-dőzsi, a Bikákat úgyis csak ez érdekli leginkább!
Fotó: GLAMOUR

Az Ikrek vibráló, játékos - spirulinának köszönhető - kék színe mögött igazi komplexitás és mélység lapul, ami gyakran igaz a jegy szülötteire is. A Rák páncélja, és az otthonság érzése elevenedik meg a réz bögrében, amiben a sárgadinnyehabos mule jellegű italunk érkezik, melyet whiskey-vel készítenek.

Boldog születésnapot, Rákocska! A te koktélod a következő: Glemnorangie X whisky, citrusok, sárgadinnye, gyömbér, mindez az otthonodat idéző bögrében érkezik
Fotó: GLAMOUR

Az Oroszlánt - ahogyan Leo-hoz illik - igazi királyi tiki pohárban szervirozzák, amiben valóban királyi, rum alapú egzotikus nedűt találunk. Leo háza táján már megszokhattuk, hogy nem állnak meg a különleges és komplex italoknál a siganture koktélok esetében. “A tervezés azután is folytatódik, ha az italok összeállnak, hiszen ugyanazt a komplexitást és extravaganzát szeretnék megcsillantani az itallap vagy a kísérőkampány esetében is, amit a koktélok képviselnek” mondja Tőke Ildikó a Leo Rooftop és Bistro marketing vezetője.

Az Oroszlán italát- ahogyan Leo-hoz illik - igazi királyi tiki pohárban szervirozzák, amiben valóban királyi, rum alapú egzotikus nedűt találunk.
Fotó: GLAMOUR

A Zodiákus kollekció mellé ebből fakadóan a mindenség körforgását jelző kör alakú itallappal rukkoltak elő, ahol a Tejútrendszerrel együtt megjelennek az állatövi jegyek és a hozzájuk tartozó csillagképek is. A közösségi média oldalaikon pedig még egy ennél is szokatlanabb gasztró kommunikációval találkozunk, ahol minden zodiákus megelevenedik a követők előtt.

“A divat és a bárok világa is a színek, formák, alakok játéka, ez az új itallap pedig remek alkalom volt ahhoz, hogy ezt megmutassuk a világnak. Minden csillagjegyet egy divatfotózás keretén belül megszemélyesítettünk, és ugyanazokkal külső vagy személyiség jegyekkel ruháztuk fel a modelleket, mint, amiket az adott italhoz is felhasználtunk. Ami az italban az alapanyag, vagy a diszítés, az a modelleknél a smink, a haj, vagy az arckifejezés szintjén valósul meg.” Az biztos, hogy a Leo Rooftop új signature itallapja mögött igazi kreatív csapat- és műhelymunka folyt, ami tökéletesen megmutatkozik a végeredményben is. Most már csak rajtad a sor, hogy eldöntsd, mikor ugrasz fel a 8. emeletre megkóstolni a csillagjegyed vagy akár az aszcendesed italát.

Ez is érdekelhet

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Egy kis inspiráció a rakoncátlan babahajak megzabolázásához

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját