5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket

2022. február 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Akit kicsit is foglalkoztat az asztrológia, az bizonyosan tud néhány alaptulajdonságot, alapmotívumot az egyes csillagjegyek sajátosságairól. A Rák jegyűekről például azt biztosan, hogy a más víz elemű jegyekhez hasonlóan ők is nagyon érzelmesek, és nagyon mélyen megélik az érzelmeiket.

5 jel, amiről azonnal felismered a Rák jegyűeket
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

A Rákok egyik leggyakrabban emlegetett tulajdonsága a gondoskodás, tudjuk róluk, hogy szinte anyáskodva őrködnek a barátaikon, ismerőseiken. A legjellemzőbb tulajdonságaikat összegyűjtve persze akkor is könnyen felismerheted őket, ha semmit nem tudsz a csillagjegyekről.

Címlapsztárunk Ariana Grande is a Rákok táborát erősíti. Nézzük, milyen tulajdonságokkal rendelkezik!

Szeszélyesség, akár kétségbeejtő mértékben is

A Rák uralkodó csillagjegye a Hold. Mi a csillagjegy legszembetűnőbb tulajdonsága? Mindig másnak látjuk, és ez szinte ugyanígy van a Rák jegyűekkel is. Egyik nap elképesztően vidámak, de másnap teljesen magukba zárkóznak. A hangulatváltozás abszolút jellemző rájuk, gyakran akár olyan mértékben is, ami a környezetük számára követhetetlennek tűnik.

Én vagyok az anyád!

Igen, a gondoskodás a Rákok egyik legkarakteresebb tulajdonsága. Igazi ápolók, akik gondját viselik a környezetüknek. Szinte anyaian pátyolgatják a környezetüket, barátaikat. Jó és biztonságos dolog a barátjuknak lenni. Ugyanakkor mindenki tudja, hogy az anya-lánya, sőt az anya-fia kapcsolatokban is vannak feszültségek, a túlféltés, a túlgondoskodás hibájába a Rák jegyűek is képesek beleesni. Nem is értik meg, hogy miért nem az a legjobb másoknak, amit ők kigondolnak.

Sértődékenység

Tudjuk, hogy a Rákok rendkívül érzelmesek, nagyon is azok. Ez magában hordozza azt is, hogy a szívükre vesznek mindent. Ebből egyenesen következik, hogy a rosszul megválasztott szavakkal bizony megsérthetjük őket, akár olyasmivel is, amit mások nem találnának különösebben sértőnek. Hatalmas szívük van, tényleg mindent megtesznek a barátaikért, gondoskodnak a szeretteikről, ezért is butaság nem felismerni, és nem tiszteletben tartani, hogy érzékenyebbek az átlagnál.

Ez a 4 csillagjegy viseli a legrosszabbul, ha szakítasz vele

Ez a 4 csillagjegy viseli a legrosszabbul, ha szakítasz veleTökéletes radarok

A Rák jegyűek egyik legelképesztőbb tulajdonsága, hogy olyanok, mint a legérzékenyebb szenzorok, fantasztikusan intuitívek. A racionalitás nem a világuk, éppen ezért azt gondolnánk, hogy a döntéshozatalban nem elég hatékonyak, de ez nem így van. Az érzelmek alapján is képesek jó döntéseket hozni, és ez a hiperérzékenységüknek köszönhető. Más megtanulja, kikövetkezteti, kielemzi, hogy mi a jó, a megfelelő, a szükséges következő lépés, a Rák jegyűek viszont megérzik. Ők sosem hallgatnak az eszükre, ha a szívük mást tanácsol, de az a szupererejük, hogy ők így működnek tökéletesen.

Végigcsinálják

Túlságosan érzelmes, sértődékeny és szeszélyes csillagjegyként talán azt gondolnánk, hogy a Rák jegyűek nem a legjobb munkaerők, pedig éppen az ellenkezője igaz. A csillagjegy szülötteinek kötelességtudata elképesztő! Ha valamit meg kell csinálniuk, ha valamit rájuk bíznak, akkor számukra az az első, és a legjobb tudásuk szerint megvalósítják. Az első pillanattól komolyan veszik a feladataikat, minden téren nagyon lojálisak és ez igaz a munkájukra, a munkatársaikra is. Tulajdonosként, főnökként nagyon ragaszkodnak és kitartanak a munkatársaik mellett, az nehezíti csak meg a velük való munkát, hogy azt nem nagyon értik, ha valaki nem ugyanolyan önfeláldozó és kitartó a munkában, mint ők.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értékes kincsek, amelyek történeteket mesélnek el

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)