Lepd meg anyukádat egy különleges zenei élménnyel!

Hirdetés

2021.április.26.

Tedd különlegessé az idei anyák napját, mutasd meg, hogy a nőket nem választják el egymástól a generációk, összefognak, támogatják egymást, még a technológia terén is. A Huawei Freebuds 4i füllhallgatója tökéletes választás mindkettőtöknek, hiszen remekül azonosul a XXI. század ultramodern technikai vívmányaival, még magasabb szintre emelve a zenei élményt.

 Csak azt hallod, amit szeretnél
Fotó: Zsólyomi Norbert

A HUAWEI új Freebuds 4i fülhallgatója minden képzeleted felülmúlja! A Huawei okosfülese hangminőség terén is maximumot ad, a hang és adatok átviteléhez Bluetooth 5.2 szabványt használtak. Ez villámgyors és biztonságos módszer, így zenehallgatáskor, filmnézéskor vagy mobilos játék közben is késleltetés nélkül élvezhetitek a mamáddal a hangeffekteket.

Ne aggódj, pillanatok alatt megtanulja majd kezelni, hiszen a FreeBuds 4i hihetetlenül egyszerűen csatlakozik mobiltelefonhoz vagy más eszközhöz. Elég egyszer beállítani a Bluetooth kapcsolatot, innentől kezdve bármikor kinyitjátok a töltőtokot, a Huawei mobilon azonnal felbukkan az értesítés, hogy máris használhatjátok a füleseket.

Egy neki, egy neked

A fekete vagy fehér színben kapható kütyük nem csak a kifinomult dizájn miatt fogják elvarázsolni. A stílusos tok egyben úti töltőként is funkcionál: amikor a teljes feltöltéssel akár 10 órányi zenehallgatást garantáló fülesekből minden energia elszáll, villámgyorsan feltölthetitek a tokba helyezve —így akár 22 órára is elnyújthatjátok a működést. Mindössze tíz perces töltéssel akár négy órányi zenehallgatásra is felkészíthető a fülhallgató.

Az ergonomikus kialakítás miatt stabilan illeszkedik a fülre, a szuperkönnyű kivitel miatt még órák múlva sem érzitek, hogy kényelmetlenné válna. A hangminőségre sem lehet panasz, hiszen a 10 mm-es dinamikus vezetők teljesítményét a polimer membrán tovább gazdagítja — ezáltal el lehet felejteni az apró "gombfülesek" cincogó hangocskáját.

Fehér és fekete színben kapható
Fehér és fekete színben kapható

Csak azt hallod, amit szeretnél

A FreeBuds 4i részletgazdag hangképet biztosít a legmélyebbtől a legmagasabb tartományig, és ha mindez még nem volna elég, akkor jó, ha tudod, hogy aktív zajszűrő rendszere kiválóan csökkenti az ambiens zajokat a beszédhangtól a közlekedés mormolásán át a szélzajig. Ez akkor is segít, ha nem zenét hallgattok, hanem például éppen telefonáltok: a dupla, speciális kialakítású mikrofonok segítségével a hívott fél csak titeket hall tisztán, a háttérzajokat pedig szinte nem is érzékeli majd. A zajcsökkentés persze nem megy annak rovására sem: ha valaki megszólít titeket, nem kell kivenni az apróságokat a fülből, elég csak hosszan rányomni az érzékelő felületére az Éberség mód nevű üzemmódhoz, amely átereszti a környezetből érkező hangokat.

Legyen különleges az idei anyák napja! Mutasd meg anyukádnak a Huawei FreeBuds 4i-vel, hogy a technika világában is nagyszerű párost alkottok.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban