Ismered a Bullet Journalt? Így készítheted el a legkreatívabb határidőnaplót

2019.április.11.

Hiába élünk az internet világában, ahol minden digitális, sokan még mindig szeretjük a hagyományos határidőnaplókat és jegyzetfüzeteket, ahová felírhatjuk a gondolatainkat, teendőinket és ötleteinket.

Rengeteg hasonló noteszt vásárolhatunk már, melyek alkalmasak erre a célra, de ha teljes mértékben egyedi szeretnél lenni, akkor ajánljuk figyelmedbe a Bullet Journalt.

Az ötlet megálmodója Ryder Carroll, New York-i formatervező volt, de természetesen az eredeti forma már rengeteg változatban kapható. Az alapgondolat azonban nem változott. A lényeg, hogy kiélheted kreativitásod és kedved szerint dekorálhatod a noteszt, amibe mindent feljegyezhetsz. Legyen szó hagyományos naptárról, teendők listájáról, vágyaidról, álmaidról, motivációs tervezőről, edzéstervekről, bevásárlási listáról, fontos események feljegyzéséről, találkozókról, a Bullet Journalban minden helyet kap.

Mutatjuk, hogyan használd életed tervezőjét! A videóban látható matricák a GLAMOUR speciális matricái a Viberen, melyeket te is megszerezheted. Csupán annyit kell tenned, hogy csatlakozol Viberen a glamour.hu közösséghez. A GLAMOUR-napok alkalmából készített matricák között a mindennapos szituációkhoz illő vagány üzeneteket trendi grafikák egészítik ki. Tapasztalataink alapján a "Legjobb barátok", a "Nyugitabi" és a "Ma is kikeltem az ágyból!" matricák lettek az első számú közönségkedvencek. Nem hiába használják már több mint 58 ezren.

A GLAMOUR kedden megjelenő májusi számában bővebben is olvashatsz a Bullet Journalról!

Ez is érdekelhet

Mit tehetsz, ha szexuális zaklatás áltozata vagy?

Mit tehetsz, ha szexuális zaklatás áltozata vagy?

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének