Két lábbal a Földön!

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.

Hajlamosak vagyunk a Fentre koncentrálni. Csodálattal szemléljük a csillagokat és hagyjuk, hogy gondolataink eltévedjenek a nagy misztériumban. Felfelé törekszünk, szeretnénk növekedni – ami rendben is van – de ez mindaddig egy végtelen buborékban való úszás marad, amíg hiányzik a lábunk alól a talaj.

Vágyunk a stabilitásra és hogy megtaláljuk az egyensúlyt az életünkben. Ennek létrejöttéhez viszont elengedhetetlen, hogy a szárnyallás mellett két lábbal a Földön is álljunk.

Láttad már? Tökéletesség nélkül is lehetsz sikeres!

Szabó Nóra
Szabó Nóra

A Föld részei vagyunk és bármennyire furcsán hangzik a Föld nekünk is részünk. Ez mindnyájunkban közös! A természetben minden Föld, ami szilárd. Testünk 12%-a is az, a szilárd struktúrát képező csontok, az izmok, a bőr, a szövetek és a haj mind a Föld elemei.

Amikor a Földhöz kapcsolódunk, akkor egyfajta békesség tölt el bennünket, átvesszük annak nyugalmát. Nemcsak testünk, hanem elménk is megnyugszik és könnyebben át tudjuk adni magunkat az adott pillanatnak.

Néhány egyszerűbb jóga testhelyzet – pl. Tadasana (hegytartás), Balasana (gyermek póz), Vrksasana (fa póz) - elsajátítása különösen sokat segíthet a stabilitásunk fokozásában. A jóga határozottan egy nagyon hatékony, azonban nem az egyetlen módja ennek. Bolygónkkal való kapcsolatunkat szintén elmélyíthetjük egy hosszú sétával a természetben. Emlékszel mikor volt az utolsó alkalom, amikor egy nagyot kirándultál az erdőben? Kipróbáltad már, hogy milyen érzés megölelni egy fát a csupasz karoddal és a kezeddel?

A fizikai vonatkozásoktól túlmenően a "földelés" kapcsolatainkon keresztül is lehetséges. A családdal és a barátokkal való kapcsolatok ápolása szilárd alapot teremt életünkben. Amikor valakit megölelünk vagy a szemébe nézünk – akkor szintén erős Föld energiához is jutunk.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít