Kínába készülsz? Tudunk két fantasztikus szállodát, ahol királynőnek fogod érezni magad

Nemrég ünnepeltük a kínai újévet és léptünk át a kutya évébe, ennek örömére éppen ideje eltervezned az idei nyaralásod. Mit szólnál például Kínához? És ott is Kína legnagyobb, legmodernebb és legnyüzsgőbb metropoliszához, Sanghajhoz? Ha úgy döntenél, hogy ellátogatnál Kína üzleti központjába, akkor a rengeteg szuper program és látványosság mellett mi azt is tudjuk, hogy hol szállj meg.

A GLAMOUR magazin január-februári számában beszámoltunk már Sanghaj kötelező látnivalóiról, most pedig azt is eláruljuk, hogy mely hotelek fogják a legkényelmesebb, legotthonosabb szállást biztosítani, ami még felejthetetlenebbé teszi az utazásod.

A Four Seasons kifogástalan szervizét talán nem kell bemutatnunk, a világ egyik leghíresebb szállodalánca méltán híres fantasztikus kiszolgálásáról, hangulatos hoteljeiről. Sanghaj két szállodát is kapott, és bármelyiket is választanád, garantáltan kitűnően fogod érezni magad bennük, ezt személyesen is tapasztaltuk.

Ha először jársz Sanghajban és szeretnél mindent megtapasztalni, amit Sanghaj kínál, akkor mindenképpen válaszd a város központjában, a kulturális, történelmi Puxi negyedben található szállodát. Ha teheted, akkor a 20. emelet fölött kérj szobát, ahonnan csodálatos látvány nyílik a szemed elé a faltól falig tartó hosszú ablakokból Sanghaj magas épületeire, melyek másik arcukat is megmutatják az éj leple alatt, ha felgyúlnak a fények.

A hotel kontinentális reggelije messze híres a városban, még akkor is érdemes eljönnöd ide és kipróbálni a svédasztalos büféreggelit, ha nem a Four Seasonsben szállsz meg. Bármi is lenne a kedvenced, kizárt hogy ne találnád meg a finom ízek alatt roskadozó asztalokon és pultokon, vagy hogy azt a tehetséges szakácsok ne tudnák elkészíteni neked.

De ha már Kínában vagy, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a helyi specialitásokat. Ezeket egyébként megtalálod a városban is kimagasló hagyományos kínai étteremben a szálloda első emeletén. A Si Ji Xuan étteremben kipróbálhatod a kantoni konyha specialitásait, mint például a dim sum az egyéb sanghaji különlegességek mellett.

Ne hagyd ki! Liv Tyler és a Triumph találkozása Sanghajban

Este kérj egy időpontot a Qin spa központban egy masszázsra, ami különösen jól fog esni az egésznapos mászkálás és városnézés fáradalmai után. Feltétlenül ki kell próbálnod a hagyományos, egésztestes masszázsterápiát, ami az ősi keleti kultúrák gyógyító technikáit felhasználva egy teljesen új dimenzióba repít. Ha ránk hallgatsz, ezt a fantasztikus élményt semmiképpen nem hagyod ki.

A Huang Pu folyó túlpartján az üzleti negyedben, a Sanghaj szimbólumaként is számon tartott Pearl Tower lábánál és a világ második legmagasabb épülete, a Shanghai Tower tőszomszédságában található a város második, legújabb Four Seasons hotelje. Ha üzleti céllal tartózkodsz a városban, vagy csak jobban vonz a felhőkarcolók látványa, akkor a Pudong negyedben található szálloda a legtökéletesebb számodra.

A Sanghaj aranykorából, az 1920-as évek szecessziós stílusa-inspirálta hotelben igazi luxusban fogod érezni magad, a hatalmas terek, a csillogó márvány, az egzotikus, elegáns, mahagóni faburkolatok és a fantasztikus kilátás mind-mind a nagyvárosi kozmopolita élet pezsgéséért rajongó szállodavendégek előtt kedveskedik. Feltétlenül próbáld ki a legmagasabb minőségű kínai éttermet itt, a Shang-Xi kantoni klasszikusokból összeállított többfogásos menüsorral vár, ha viszont hiányoznak az európai ízek, akkor sem kell sopánkodnod, a lazán sikkes Camelia étterem ezt az igényedet is kielégíti.

A pudongi hotelben feltétlenül el kell látogatnod az uszodarészlegre, a szálloda hatalmas medencéjéből semmihez sem fogható látvány tárul a szemed elé Sanghaj felhőkarcolóival a háttérben. Próbáld ki a Flaire spa részleget, ahol Guerlain luxuskezelésekben részesülhetsz, hogy egy hosszú nap után másnap kipihenten és ragyogó arcbőrrel ébredj.

Láttad? Ilyen az 5 csillagos utazási élmény a Four Seasons luxusmagánrepülőgépének fedélzetén

Bármilyen igényed merülne fel, ne habozz tárcsázni a portaszolgálatot, amellett, hogy szenzációs 0-24 órás bármenü és szobaszervíz áll a rendelkezésedre késői kicsekkolást vagy reptéri transzfert is pillanatok alatt intéznek neked minden probléma nélkül. A Four Seasons szállodák messzi földön híresek a vendégszeretetükről, a részletekre való gondos odafigyelésről és kifogástalan szervízről. Bárhol is szállsz meg egy Four Seasons hotelben úgy fogod érezni magad, mintha csak haza mentél volna, ahol a mamád minden kívánságodat a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel teljesíti. Ez a sanghaji két FS szállodában sincs másként.

Ez is érdekelhet

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

3 dolog, amit minden nőnek meg kell tennie a szexuális egészségéért

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi