Mennyire bízhatsz az álmaidban a szerelmi életeddel kapcsolatban?

2020.április.6.

Alvás közben veled is bármikor előfordulhatsz, hogy álmodsz. Kapcsolódhat ez az álmod a munkahelyedhez, egy munkatársadhoz, a szerelmedhez, egy esküvőhöz, egy pazar vakációhoz – egy biztos, hogy bármit is álmodsz, az adott pillanatban nagyon valóságosnak tűnik. Aztán ha másnap felébredsz, és még emlékszel az álmodra, akkor felmerülhet benned, hogy miért éppen arról a személyről vagy helyről álmodtál, és milyen szerepet kaphat az életedben. Ha az álmaid szerelmi témájúak, akkor fontos tudnod, hogy egy személy semmiképpen nem jelenhet meg következetesen az álmaidban, még akkor sem, ha nagyon közeli a viszonyotok.

Mennyire bízhatsz az álmaidban a szerelmi életeddel kapcsolatban?
Fotó: Photo by JoelValve on Unsplash

Ha visszatérően álmodsz ugyanarról a személyről, akkor érdemes naplót vezetned mindarról, amik az álmokból megragadnak az emlékezetedben. Sok ember úgy véli, hogy amit pozitívan tesz vagy mond az álmaiban, egy kísérlet lehet arra, hogy kitalálja, hogyan tud az adott személlyel jobb viszonyt kialakítani. Egyáltalán nem biztos azonban, hogy akiről a legtöbbet álmodsz, ő lenne a lelki társad. Az emberek számtalan okból megjelenhetnek az álmaidban, ezért alapvető fontosságú, hogy átgondold, mi a személyes igényed, vágyad vagy félelmed azzal a személlyel szemben, akiről a leggyakrabban álmodsz.

10 gyakori álom, és amit jelentenek

10 gyakori álom, és amit jelentenek

Könnyen lehet, hogy vonzódsz ahhoz a személyhez, akiről álmodsz, és az álmok kiemelhetnek számodra olyan információkat, amiket nem feltétlenül veszel észre ébrenléti állapotban. Ha valaki folyamatosan jelen van az álmaidban, az jelenti valamit. Lehet szó arról, hogy vágyakozol utána, frusztrál, vagy netalán egyszerre mindkét érzést kiváltja belőled. Annak érdekében, hogy biztos legyél benne, az adott személy mit jelent számodra, vedd figyelembe azt is, a való életben hogyan érzed magadat a társaságában.

Ha jelenleg párkapcsolatban élsz, akkor az álmaid segíthetik megfejteni azt, mennyire fontos neked ez a kapcsolat és igazából milyen terveid vannak a jövőben kettőtökkel. Ha az esküvőtökről álmodsz, és mindkettőtöket felhőtlenül boldognak látod, akkor ez a kettőtök között lévő harmóniát szimbolizálja. Ha azonban az esküvőtök képe káosszal és stresszel teli, akkor az azt is jelentheti, hogy valójában aggaszt és stresszel tölt el az a gondolat, hogy a párod a későbbiekben megkérné a kezedet. Ez persze csak egy lehetséges nézőpont. Az álmaid mindössze csak útmutatást adhatnak abban, hogy egy adott személy vagy esemény kapcsán milyen irányba érdemes elindulnod vagy hogyan vélekedj róluk. Soha ne tulajdoníts azonban a kelleténél nagyobb jelentőséget az álmaidnak. A benned lévő kételyek, kérdés tekintetében nem feltétlenül jó, és főként nem megbízható tanácsadó az álom. Ha valaki visszatér az álmaidban, akár jó vagy rossz álmokról van szó, csak annyit jelent, hogy foglalkoztat az illető, de a vele kapcsolatos érzéseidet, döntéseid a valóságos viszonynak, történéseknek kell meghatározniuk.

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.