Ha 11-ből 7 kérdésre igen a válasz, a jelenlegi párod az igazi

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ő az igazi? Vége az álmatlan éjszakáknak, ne töprengj tovább! A GLAMOUR segítségével egy-kettőre kiderítheted, hogy kedvesed valóban életed párja-e, vagy jobb, ha csak rövid távra tervezel. Ha kérdéseink közül hétre vagy annál többre igennel válaszolsz, akkor nyert ügyed van, és kezdheted tervezgetni, mikor mondod ki ugyanezt a választ neki is – az oltár vagy az anyakönyvvezető előtt.

Ha 11-ből 7 kérdésre igen a válasz, a jelenlegi párod az igazi
Fotó: Profimedia

Ásó, kapa, nagyharang? Kívánjuk neked, ha erre vágysz. Érdemes megtanulni olvasni a jelekből, és kicsit tudatosabban állni a párkapcsolatainkhoz. Bizony, lehet tudni már az elején, hogy ez-e az igazi szerelem.

HIRDETÉS

Tanított neked valamit?

Gondold csak végig, tanultál-e tőle bármit az együtt töltött idő alatt. Lehet ez akármi, a tökéletes grillcsirke sütési metódusától kezdve olyan intimitásokig, hogy sikerüljön megszabadulnod a gátlásaidtól az ágyban. Ha együtt akarod valakivel tölteni az életedet, akkor jó, ha mindketten képesek vagytok gazdagítani egymás személyiségét.

Elviseli a nézeteltérést?

Rendeljünk pizzát. Nem, kínait. Pizzát. Nem, kínait. Ilyen viták nap mint nap megesnek két ember között, és nem szabad nekik nagy jelentőséget tulajdonítani. Fontos, hogy a párod is így gondolja ezt, különben az apró nézeteltérések az évek során lassan megmérgezhetik a kapcsolatotokat.

Megbízol benne?

Egyértelmű: ha előfordult már, hogy csúnyán becsapott, jobb, ha kétszer is meggondolod, őt választod-e. A bizalom azonban nemcsak erről szól, hanem arról is, valóban társad lesz-e egy életen át. Segít megoldást keresni, ha problémád van? Elmosogat néha, amikor hullafáradtan jössz haza a munkahelyedről? Olyan apróságok ezek, amiknek működniük kell, ha két ember együtt akar élni.

„Úgy nőttem fel, hogy a pénz nem a legfontosabb, őt viszont pénzkeresetre tréningezték”

„Úgy nőttem fel, hogy a pénz nem a legfontosabb, őt viszont pénzkeresetre tréningezték”

Vannak titkos jeleitek?

Minden igazi szerelmespárnak megvannak a maga apró jelei, amiket csak ők ketten értenek. Olyan bensőséges gesztusok, szavak, viccek, amiket a közösen töltött idő alatt gondoltak ki. Nem elég, ha a kettőtök közötti intimitás csupán a hálószobára korlátozódik.

Elviseli a rokonaidat?

Az ember nem válogathatja meg a rokonait, sőt még szereti is őket, számtalan nyilvánvaló hibájuk ellenére. Kérdés, hogy párod tiszteletben tartja-e a köteléket, ami sokszor látszólag érthetetlen módon áll fenn családtagjaid és közted. Hosszú távon ez nagy szerepet játszhat egy kapcsolat alakulásában.

Vele akarsz hazamenni egy vad buli után?

No persze, mindig előfordul, hogy megtetszik valaki, vonzódsz egy újonnan megismert férfihoz, esetleg flörtölsz is vele. A lényeg, hogy az este végén úgy érezd, a párod az, akivel haza akarsz menni – akkor és egy egész életen át.

Elviselhető, ha a haverjaival van?

Persze, valószínűleg nem az a legvonzóbb oldala, amikor a haverjaival meccset néznek, söröznek, otromba vicceket mesélnek, esetleg még böfögnek is. De ez szinte minden férfi velejárója, jobb, ha megbékélsz vele. Kivéve akkor, ha valaha előfordult, hogy ilyenkor megalázó vagy kellemetlen helyzetbe hozott, esetleg megijedtél vadállatias viselkedésétől.

A barátaid és a családod kedvelik őt?

Nem kell feltétlenül adni mások véleményére, de ha a környezetedben senki nem érti, mi vonz téged ehhez a fickóhoz, jobb, ha te is elgondolkodsz rajta.

Képes elismerni, ha hibázott?

Mindenki hibázhat, hiszen emberek vagyunk. Kérdés, hogy tud-e bocsánatot kérni, ha megbánt, és képes-e elismerni, ha egy vita után kiderül, nem neki volt igaza.

Biztos jelek, hogy beléd szeretett

Biztos jelek, hogy beléd szeretett

Van humorérzéke?

Oké, nem kell, hogy egy Bödőcs Tibor-féle nevettető legyen, de jó, ha képes nevetni az élet adta különös helyzeteken, akkor is, ha ez azzal jár, hogy néha nem veszi magát olyan rettenetesen komolyan.

Hozzámennél akkor is, ha szertartás, gyűrű és nászajándékok nélkül kelnétek egybe, titokban?

Az esküvőláz könnyen megszédíti az embert, főleg minket, lányokat. De ne felejtsd el, hogy az esküvő csak egyetlen nap, a házasság pedig egyáltalán nem arról szól, hogy milyen vastag, nagy, drága gyűrű van az ujjadon.

Három dolog, ami semmit nem jelent, ha férfiakról van szó

  1. Mindig remekül érzed magad, ha bulizni mentek: Nem valószínű, hogy az aranylakodalmotokon is őrjöngve táncoltok majd, és vödörszám isszátok a koktélokat. Ezzel azt akarjuk mondani, hogy hosszú távon a mindennapok apró kérdései döntik el, hogy jól alakul-e az életetek.
  2. Mindent ő fizet: Ez persze nem rossz, de nem feltétlenül jelenti azt, hogy választottad tényleg jószívű. Vizsgáld meg, nagylelkű-e a fontos dolgokban is? Mindig van ideje, hogy meghallgasson? Neked adja az utolsó szem csipszet? És hogy álltok az előjátékkal?
  3. Csodálatos az ágyban: Fontos, hogy érzékeny és szenvedélyes legyen, való igaz. De ha csak ennyit tud nyújtani neked, akkor jobban jársz, ha inkább a Káma Szútra egy szép kiadását viszed haza, mert a jó szex édeskevés a közös élethez. 

Nekik sem könnyű

Nőnek lenni nem könnyű, igaz? Egyszerre légy szuperanya és háziasszony, de közben öltözz bombanőként, légy ápolt, okos, legyen felívelő, ígéretes karriered, keress sokat, este az ágyban pedig változz szenvedélyes vadmacskává. Mielőtt túlságosan igazságtalannak éreznéd a helyzetet, gondolj bele, a férfiak sincsenek sokkal könnyebb helyzetben. Lássuk csak, mit várunk el egy férfitól! Öltözzön divatosan, lehetőleg tudja, hogy az Armani nem egy likőr, legyen ápolt, használjon parfümöt és ismerje a legmenőbb márkákat, de közben maradjon férfias. Azaz, ha valami atrocitás ér, ne habozzon bemosni egyet a zaklatónak. Ja, és lehetőség szerint a bunyóból győztesen kerüljön ki, ne neked kelljen feltörölni az úttestről.

Mindig lehessen rá számítani, esténként pontosan akkor érkezzen haza, amikor megígérte, és lehetőleg hozzon a vacsorához hozzávalókat. Ilyenkor eszébe se jusson, hogy te közben élsz-halsz a Brad Pitthez, Colin Farrellhez vagy George Clooneyhoz hasonló borostás, kiszámíthatatlan rosszfiúkért.

Ha kisbabátok lesz, ne csak a fürdetés legyen a feladata, hanem segítsen a pelenkázásban is, vegye ki a részét a takarításból, járjon el veled a bevásárlókörutakra, ugyanakkor ne legyen unalmas, tegye színessé az életedet. Persze legyen jó állása is, és elég pénze ahhoz, hogy elmehessetek nyaralni vagy telelni. Lehetne még folytatni, de a lényeg az: mielőtt úgy döntesz, lapátra teszed a kedvesed, mert olyan kis tökéletlen, gondold végig, lehetséges-e egyáltalán minden elvárásodat teljesíteni.

A szerelem az egyik legnagyobb érték. Olvass róla többet!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Csillagjegyed elárulja, milyen ember voltál valójában előző életedben

Csillagjegyed elárulja, milyen ember voltál valójában előző életedben

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)