Minden érted történik!

2017.június.22.

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.

Ismét rájöttem, hogy legyen szó párkapcsolati-, munkahelyi-, családi- vagy éppen baráti kapcsolódásról, az élethelyzet mindig értünk jön létre. Ezt az adott helyzetben ugyan olykor nehéz elfogadni, de a nap végén – amikor érzelmi hullámaink, kicsit lecsendesednek – mégis rájövünk, hogy ez az igazság.

Az utóbbi időszakban saját és a környezetem életeseményei kapcsán is többször megtalált "a fontos vagyok-e" témakör. Mivel tudom, hogy minden belülről indul el, először magamnak tettem fel a kérdést. 11 év önismerettel a hátam mögött és tudva, hogy már mennyit dolgoztam ezen, ugyanúgy éreztem, hogy a válasz igen, mégis megvizsgáltam magamban, mert a bizonyosság csak megerősít. A válasz továbbra is ugyanaz volt, hogy "igen, most már igen!". Ekkor még mégsem értettem, hogy bizonyos külső tényezők, miért nem ezt tükrözik.

Visszaigazolásokat keresve megpróbáltam a "tükröt olvasni", de mint tudjuk, ez nem is olyan egyszerű… Végül a külső sallangokat félretéve csak megszületett a saját válaszom, hogy miért kellett ismét megtapasztalnom egy számomra kellemetlen helyzetet.

Mégpedig az egyéni reakcióm miatt! Azért, hogy ezúttal hogyan kezelem – a mintáim vezérelnek, vagy képes vagyok-e azokat félretenni és másképp cselekedni. A jó hír, hogy az "újat" választottam és ez nagy örömmel tölt el. Hálás vagyok az Életnek a megtapasztalásért és hálás vagyok magamnak is, hogy volt elég bátorságom és kitartásom a megszokott helyett "új verziót írni".

Hiszem, hogy utunk ösvényeit megválaszthatjuk. Mindegyik ugyanoda vezet ugyan, csak az egyik sima, a másik hepehupás a harmadik meg igazán göröngyös. Minden helyzetben van választásunk, hogy ezúttal melyiken megyünk. A legjobb döntést azonban akkor hozzuk, ha a szívünkre koncentrálunk és elfogadjuk, hogy utazásunk egyedi és a javunkat szolgálja.

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról