Mit kívánnak a férfiak karácsonyra?

2021. december 14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Drága karórát? Nike cipőt? Esetleg egy teljes napot, amit csak az erotikának szenteltek? Nos, talán meglepő, de a férfiak is leginkább egy hű szerelmesre vágynak, egy olyan nőre, aki igaz társuk lehet. Megkértünk egy bevállalós férfit, a 35 éves Csabát, hogy ossza meg velünk, milyen levelet írna a Jó tündérnek, ha egyet - na, jó, néhányat - kívánhatna tőle. Igencsak tanulságos lett. Íme!

Mit kívánnak a férfiak karácsonyra?
Fotó: Gettyimages.com

Kedves Jó tündér!

Tudom, hogy már nagyon régen kaptál tőlem levelet. (Legutóbb akkor, amikor azt a piros matchboxot kértem nyolcadik születésnapomra.) A lényeg, hogy felnőttként még sosem írtam levelet neked, és most elérkezettnek látom az időt, hogy kérjek tőled valamit. Mit kérhet az ember ennyi idősen - és szingliként! -, ha nem szerelmet? Egy nőt, aki majdnem tökéletes a számomra. Könnyítésképpen listába rendeztem, pontosan kire is vágyom. Lássuk:

1. Olyasvalakit szeretnék, akinek megvan a saját élete és hagyja, hogy én is éljem az enyémet.

Habár elkelne már egy társ, szeretem az életemet. Szeretem, ahogyan a lakásomban - szerintem ízlésesen - keverednek a modern tárgyak az öröklött régi bútorokkal. Szeretem, ahogy vasárnap délutánonként leheveredem a kanapémra olvasni, miközben a kutyám a lábam elé kuporodik. Szeretek hajnalig tartó házibulikban beszélgetni régi barátokkal. Olyan nőt szeretnék, akiért szívesen föladnám az agglegény életemet, akiért hajlandó lennék belemenni abba, hogy Marci kutya ne aludhasson többet az ágyban, vagy csak a lábunknál. Akiért hajlandó lennék kevesebbet eljárni. Ez persze csak kevesebbet jelent, és nem azt, hogy ezentúl sohasem szeretnék hajnalig bulizni. Szóval olyan nőt szeretnék, aki csatlakozik hozzám. Ó, mi van, ha túl fáradt ehhez? Akkor engedjen el egyedül és bízzon bennem annyira, hogy tudja, nem fogok más nőkkel flörtölgetni. Cserébe megígérem, hogy nem reggel hatkor érek haza, és nem altatom a kanapén egyetlen részeg cimborámat sem. Vagy csak vészhelyzetben.

2. Olyan nőt szeretnék, aki értékeli az orális szexet.

Erről ugyan a GLAMOUR már írt, én viszont arra is kitérnék, hogy olyan nőt szeretnék, aki nemcsak adni, hanem tiszta szívvel elfogadni is képes az orális szexet. Bizony, sok olyan lánnyal találkoztam már, akik folyton aggodalmaskodtak, hogy milyen lehet az illatuk, az ízük, és emiatt görcsöltek, ahelyett, hogy élvezték volna, amit csinálok. Ez egy férfinak nagyon lehangoló, mert attól őrülünk meg a legjobban, ha úgy érezzük, nem tudjuk boldoggá tenni a szerelmünket. Ó, még egyet szeretnék kívánni... Ha a nő örömmel fogadja el az orális kényeztetést, és örömmel is csinálja, akkor már csak annyit kérek, kedves jó tündér, hogy ne csak a takaró alatt tegye ezt, mert nagyon vizuális típus vagyok.

3. Olyan nőt szeretnék, akivel vidám az élet

Imádom azokat a lányokat, akik tele vannak élettel, akik rengeteg dolog iránt érdeklődnek, akik izgatottan hallgatják, milyen újdonságokra taníthatom meg őket és akik cserébe rengeteg újdonságra megtanítanak engem. Olyasvalakit szeretnék magam mellé aki élénk, vibráló, akivel lehet akár marhaságokat is csinálni, mint például éjszaka túrázni, vagy paintballozni. De még ha nem is szeretne vadvízi evezni, elengedhetetlen, hogy remek humora legyen. Szeretném vele végig kacagni az egész életemet, ha lehetséges.

U.i.: Kedves Jótündér! Tudom, már ez is épp elég sok kérés, de még egyet szeretnék általad üzenni az összes nőnek. Légyszi, ne készüljetek folyton arra egy-egy ünnepen, hogy a pasitok meg fogja kérni a kezeteket! Mert lehet, hogy ő egy hónap múlva tervezte. Lehet, hogy nem is egy ünnepnapra, hogy ne legyen klisés. Mindenesetre, ha minden karácsony és Bálint-nap sírással végződik egy elmaradt leánykérés folytán, akkor a férfiak rettegni fognak az ünnepektől. Köszi!

Szerző: Kerekes Anna

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrekre gondtalan nap vár, a Szűz előtt új lehetőségek nyílnak meg - június 15.

Napi horoszkóp: Az Ikrekre gondtalan nap vár, a Szűz előtt új lehetőségek nyílnak meg - június 15.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)