4 napfogyatkozási rituálé, amit ki kell próbálnod, ha fel akarsz töltődni

2021.június.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Gondolkoztál már azon, hogy a napfogyatkozást akár a javadra is fordíthatod, és olyan plusz energiákat szerezhetsz, amelyekkel feltöltődhetsz? Nos, a következő teliholdkor vagy újholdkor már ki is próbálhatsz néhány egyszerű és hatékony rituálét, néhány dolgot azonban érdemes tudnod előtte. A napfogyatkozások olyanok, mint a szuperhatású újholdak és teliholdak, amelyek segítenek nekünk átlátni a céljainkat és járni azt az utat, ami nekünk lett kijelölve.

4 napfogyatkozási rituálé, amit ki kell próbálnod, ha fel akarsz töltődni
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Csakúgy, mint az asztrológia, a napfogyatkozások is idézhetnek elő olyan helyzeteket, amelyekre érdemes lehet reagálnod, de csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz azokkal az energiákkal, amiket az élt az utadba sodor. Ha úgy érzed, hogy téged is elkezdtek vonzani a napfogyatkozások csodálatos hatásai, akkor próbálj ki néhány egyszerű rituálét!

1. Szándékot megcélzó gyertyarituálé

Az újhold-napfogyatkozások körüli két hét tökéletesen alkalmas arra, hogy új embereket ismerj meg, új hobbiba vagy projektbe vágj bele, vagy, hogy elhatározd magad különböző életmódbeli változások mellett. Ha ilyen terveid vannak, akkor elsőként a szándékot megcélzó gyertya rituálét próbáld ki. Ez a rituálé gyertyamágiával segít elérni a szándékaid. Először is válassz egy gyertyát a célodhoz passzoló színnel. Ha bizonytalan vagy, melyik színt válaszd, akkor a fehér mindig jó opció. Írj egy listát három dologról, amelyet meg szeretnél valósítani ebben a holdciklusban. Írj fel egy olyan mottót, ami motivál és megerősít abban, hogy belekezdj a megvalósításba, például: „nagyon szórakoztató és könnyű lesz havi ötezer dollárt keresnem a fotós vállalkozásommal”. Készítsd elő a gyertyádat. Háromszor mondd el a mottódat, amikor meggyújtod a gyertyát. Tölts néhány pillanatot azzal, hogy elképzeled a megélését. Ezek után már csak annyi a dolgod, hogy fújd el a gyertyát, majd minden nap egyszer gyújtsd meg úgy, hogy utána elmondod a mottódat. Ezt mindaddig tedd meg, amíg a gyertya le ne ég, és figyeld a varázslatot!

2. Újhold napfogyatkozási kristályrituálé

Készíts egy kristályrácsot, amihez egy holdkőre, négy kvarcra és egy kristályrácsra lesz szükséged. A holdkődaraboknak valamivel nagyobbnak kell lenniük, mint a kvarcdaraboknak, mivel a holdkő tárolja a szándékokat, a kvarcok pedig segítenek azok erősítésében. Ha elkészültél, írj fel egy célt, amit meg szeretnél valósítani ebben a holdciklusban. Próbálj minél világosabb és tömörebb lenni, például, „be fogok vonzani egy egészséges, boldog és monogám párkapcsolatot”. Ha ez megvan, vedd elő a kristályrácsot, és helyezd a közepére a holdkövet. Ezután szimmetrikus módon tedd köré a négy kvarcot. Képzeld el, ahogyan megvalósítod a célodat. Hagyd, hogy a közben érzett boldogság felszabaduljon és kitöltse a testedet. Vedd fel a holdkövet, és ismételd el a célodat háromszor, majd helyezd vissza a rács közepére. Végül az ujjaiddal kövess egy képzeletbeli vonalat, ami összeköti a rácson lévő kristályokat. Miután ezt megtetted, a rács be lesz építve a szándékaiddal. Ismételd el minden nap a célodat egészen addig, amíg meg nem valósul, és figyeld a varázslatot!

3. Telihold napfogyatkozási füstölős rituálé

A telihold napfogyatkozások azoknak az embereknek és körülményeknek az elengedéséről szól, akik már nincsenek összhangban velünk. A telihold napfogyatkozási energiái segítenek abban, hogy megtisztítsd a testedet, az elmédet és a lelkedet. Ehhez van egy olyan remek rituálé, amihez négy darab turmalin ásványra, egy tollra, és egy olyan füstölőre van szükséged, amelyet elégethetsz: zsályára, levendulára vagy tömjénre. Először is, gyújtsd meg a füstölőt. Amint egészséges mennyiségű füst szabadul fel, sétálj el az otthonod minden fala mellett, hogy a füst minden területre beáramoljon. Irányítsd a füstöt a tollal, az ablakokra és az ajtókra pedig fordíts különös figyelmet. Miközben irányítod a füstöt, mondd azt, hogy „Minden, ami nem ide tartozik, távozzon most! Köszönöm.” Ismételd meg a kijelentést minden szobában. Ezután helyezd a turmalin ásványt az otthonod négy sarkába, hogy létrehozz egy óriási kristályrácsot. Miután elkészültél, kérd az univerzumot, hogy védje meg az otthonod energiáját, is gátolja meg minden olyan személy és dolog bejutását, aki és ami meggátolja a céljaidat.

4. Meditációs rituálé

Ha meg akarsz szabadulni a rossz szokásaidtól, és távol akarod tartani magad a téged lehangoló emberektől, akkor meditálj, de ne akárhogy! Nem kell más, csak egy csendes tér, egy kis fantázia, és tíz perc ahhoz, hogy elvégezd ezt a tényleg egyszerű rituálét. Ülj le egy nyugodt helyre, helyezd magad kényelembe, és csukd be a szemedet. Vegyél három mély lélegzetet az orrodon és a szádon keresztül, így finoman csökkentve a pulzusod. Képzeld el, hogy felemelkedsz a testedből, és az égen repülsz a Hold felé. Ilyenkor különösen fontos, hogy bízz a képzeletedben! Miután gondolatban a Holdra szálltál, sétálj egyet. Képzeld el, hogy egy fehér ruhás nő lép hozzád, aki a Hold egyik hírvivője, és üzen neked. Kérdezd meg tőle, hogyan használhatod ki teljes mértékben a lehetőségeidet, és miért éppen most van itt az ideje. Figyelj alaposan, és ne ítélkezz! Most képzelj el egy téged hátráltató embert vagy tárgyat a hírvivő mellett. A hírvivő elővesz egy gyönyörű kardot, és lefelé nézve megpillant egy húrt, ami összeköt téged azzal, aki vagy ami mellette áll. Megkérdezi, hogy el tudod-e vágni a karddal. Bólintasz, és elképzeled, hogy a zsinórt elvágva hamuvá változik az, akitől vagy amitől meg akartál szabadulni. Megöleled a hírvivőt, ő pedig azt mondja, hogy büszke rád. Miután elkészültél a rituáléval, hagyj időt magadnak arra, hogy visszatérj a testedbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle nem akárhogy üzent Károly királynak

Meghan Markle nem akárhogy üzent Károly királynak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

Ezekkel a módszerekkel felveheted a harcot a pattanásokkal és pigmentfoltokkal (x)

PR

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)

Miley Cyrus szívbeteg - így küzd meg vele (x)