Négy fesztivál, amit hiba lenne kihagynod idén nyáron

2016.július.5.

Tombol a nyár és a fesztiválszezon. Mivel a kínálat évről évre szélesebb és színesebb, kedvedre válogathatsz az izgalmas programok és fellépők között már belföldön is. Azt gondolod, hogy a jó buli egy Balaton Soundnál vagy egy Szigetnél kezdődik? Érdemes szétnézni a kisebb fesztiválok között is, mert a kínálat igencsak kecsegtető.

hurts
Fotó: rex/puzzlepix

A kisebb, talán kevésbé ismert fesztiválok egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. A remek fellépőknek és programoknak köszönhetően ezek is évről évre népszerűbbek, és olykor azt érezni, hogy az erős kedélyhullámok és a vadul tomboló zene szétrobbantja az eget.

Bemutatunk neked négy olyan hazai fesztivált, amit kár lenne kihagynod!

EFOTT - július 12-17

Helyszín: Velence
Csak szabadon... - mondja a szlogenjük. Sőt, ennek a fesztiválnak már saját himnusza is van, amit maga Felcser Máté és a Margaret Island énekesnője énekelt fel közösen. A helyszín a Velencei-tó partján terül el. Említenünk sem kell az elképesztő naplementéket, amelyek a szép panorámához társulva csak még hangulatosabbá teszik a fesztivált. Ha pedig fellépőket kell sorolnunk, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a Hősök és a Wellhello egész biztos feldobja majd a fesztiválozók hangulatát, ahogy a Rudimental vagy a Pendulum dj szett egyaránt. A tiédet is?

Bánkitó - július 13-16
Helyszín: Bánk
Ezt a fesztivált főleg azoknak ajánljuk, akik a szórakozás mellett művelődni is szeretnének. A Bánkitón töltött napok alatt észre fogod venni, hogy a szervezők minden programba igyekeznek belecsempészni valami kulturális jellegűt, aminek köze van a művészethez. Ezen a helyen találkozhatsz kiállításokkal, alkotócsoportokkal és természetesen művészekkel, akik ugyanabban az élénk és friss környezetben mozognak, mint te. Mindezek mellett elmaradhatatlanok az ütős zeneszámok, külföldi, illetve belföldi fellépőktől egyaránt! Ott a helyed köztük, akkor is, ha inkább színház párti vagy és szívesen megnéznél már egy élvezhető darabot!

Campus - július 20-23
Helyszín: Debrecen
Az idén nyáron megrendezésre kerülő kisebb fesztiválok közül talán a Campus tartogatja a legnagyobb meglepetést a fesztiválozók számára. Miért? Az olyan fellépők, mint a Kensington, Jess Glynne vagy a Clean Bandit már simán elvegyül a Tomorrowland programtábláján is, noha még mindig belföldön járunk - ezúttal az ország észak-keleti régiójában, Debrecenben. Az említett fellépők mellett, mint mindig, most is helyet kapnak a hazai zenészek, többek között fellép majd a Tankcsapda, az Irie Maffia, a Quimby, a Fran Palermo vagy a Middlemist Red. Ha nem tudod még, hogy hova, akkor irány a Campus!

Strand - augusztus 24-27
Helyszín: Zamárdi
Miért pont a Strand? Füves, de inkább homokos puszta a Balaton partjától néhány lépésre, ami tökéletes hely egy kis tömeg összeverődésére. A fesztivál programtáblája meglehetősen hosszú, de ha ki kellene emelnünk néhányat a színes kínálatból, akkor mindenképpen megemlítenénk a brit zongorista-énekes Tom Odellt, az amerikai Hollywood Undeadet, a szintén angol származású Jamie Woont vagy a méltán híres Hurtsöt. Kihagynád?

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít