Neked mi lesz az újévi fogadalmad 2020-ra?

Szponzorált tartalom

2019.december.28.

Szilveszterhez közeledve már biztosan százszor elpróbáltad fejben, hogy mit veszel fel és hogyan alakul az este. Ha biztosra akarsz menni, az a legjobb, ha a legdögösebb partiruhádat keresed elő, a szekrényből pedig előszeded a kedvenc magassarkúdat és azzal párosítod, hogy a legszebb formádban tündökölhess az új év hajnalán is! Ha a tökéletes outfitet kipipáltad, ideje azon is elgondolkodnod, hogy mi mindent értél el a 2019–es évben és ezzel együtt miket szeretnél megvalósítani 2020-ban. Ha egyszerűbbnek érzed tartanod is magad az elhatározásodhoz, akár tegyél egy kisebb fogadalmat, hogy ne maradjon el a siker!

Neked mi lesz az újévi fogadalmad 2020-ra?
Fotó: Shutterstock

A Huawei Watch GT 2 –re minden helyzetben számíthatsz. A hétköznapokon egy személyi edzőként lesz a segítségedre: a Huawei saját fejlesztésű, viselhető eszközökbe szánt, Kirin A1 lapkakészlete, a kettős chip-kialakításnak és az intelligens energiatakarékos technológiának köszönhetően éjjel-nappal monitorozza tevékenységed és nyomon követi az edzésed, míg a TruSeen#8482; 3.5 funkcióval valós időben figyeli a pulzusod, hogy biztosan a megfelelő tempóban és iramban dolgozz az egészségeden a hetek és hónapok előrehaladtával. A Huawei Watch GT 2 ráadásul az okosórák akkumulátor üzemidejében is új sztenderdet állít be, ezzel akár egy héten át társad lesz minden fizikai aktivitásban is, egyetlen töltés nélkül.

Mozgásra fel!

Mozgásra fel!

Sőt, a dizájnjának köszönhetően még a megjelenésedhez is azonnal pluszt ad az óra: cserélhető szíja és a változatos kijelző variációk lehetővé teszik, hogy az aktuális hangulatod szerint válaszd ki a legcsinosabb opciót, amellyel a fizikai aktivitás is sokkal jobban esik, még azokon a napokon is, amikor legszívesebben egy pillanatra feladnád az egészet. Mi ez, ha nem igazi profizmus? Sok kitartást és sikerekben gazdag új évet kívánunk neked, aminek a végén reméljük, hogy jólesően tudsz visszanézni az újonnan elért céljaidra!

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke