Növényrajongó vagy? Ezeket az Instagram-profilokat látnod kell

2020.október.18.

Ha te is imádod a növényeket, akkor érdemes böngészned néhány Instagram oldalt is, amely szuper inspirációt nyújtanak számodra. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Növényrajongó vagy? Ezeket az Instagram-profilokat látnod kell
Fotó: Rexfeatures

Planterina

A floridai székhelyű Planterina nemcsak elképesztően szép növényeket árusít helyben, hanem klassz Instagram-videóival és képeivel az egész világot buzdítja arra, hogy felelősségteljes és tudatos növénytartóvá váljon. Ha neked is vannak növényeid, akkor már csak azért is érdemes rápillantanod erre a profilra, mert tényleg rengeteg hasznos tippet adnak a növények ápolásának minden fortélyához.

Little and Lush

A 27 éves Anna svédországi otthonának szinte minden szegletét beborítják a növények. Ha rápillantasz a fotóira, arról is azonnal meggyőződsz, hogy egytől-egyig gondosan ápolja őket, ráadásul olyan ízléses az elrendezésük és a tárolásuk, hogy bármilyen nem élő dekorációs elemmel felveszik a versenyt.

Forever Planty

A Forever Planty kaliforniai tulajdonosa imádja a növényeit dédelgetni, gyűjteményében pedig számos különleges, tarka, leginkább zöld-fehér csoda is feltűnik. Ha te is jobban elmerülsz a letisztult fotókban, könnyen lehet, hogy hamarosan azon kapod magad, hogy te is lelkes növénytartó vagy.

Orsi Loves Plants

Orsi Budapesten él egy 30 négyzetméteres lakásban, de ez egyáltalán nem tántorítja el attól, hogy nem kevesebb, mint száz növényt tartson. Ha tehát te is kis lakásban élsz, akkor Orsi posztjai biztosan meggyőznek téged is, hogy ez még nem lehet elég indok arra, hogy ne válj te is büszke növénytulajdonossá.

Plant Best Friends

A Plant Best Friends Instagram-profil tulajdonosa szintén egy bájos magyar hölgy, Janka, akinek otthonát sok különleges növény díszíti, de a lakáson kívül sem hagy alább a lelkesedése; előszeretettel keres fel külföldi botanikus kerteket, amikről szuper fotókat is oszt meg!

Blushing Vines

Az ausztrál Clarissa 2017 óta lelkes növénygyűjtő. Minden egyes zöld csodát gondosan ápol, és inspiráló, díszes tartókban ad nekik külön otthont. Ha eddig kételkedtél abban, hogy minden más dekorelemet hangulatosabbá tesznek a növények, akkor a Sydneyben élő lány bebizonyítja, hogy márpedig így van.

Local Plantboy

A portlandi Tylor növényeket termeszt, gondoz és értékesít, közben pedig nemcsak azt mutatja meg, milyen díszei lehetnek a növények a lakásnak, hanem azt is, hogy miként varázsolhatsz szó szerint az otthonod belsejébe egy botanikus kertet.

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít