Viszlát, iskolakezdési pánik! Fogadd meg Ördög Nóra tanácsát

Hirdetés

2021.július.8.

A legtöbb családnak igen komoly gondot jelent az iskolakezdés lemenedzselése a nyári szünetben és az iskolakezdés előtti hetekben.

Ördög Nóra a Lizzysulira esküszik
Ördög Nóra a Lizzysulira esküszik

A jó hír az, hogy ebben a szezonban a lizzysuli.hu és Ördög Nóri mindent megtesz annak érdekében, hogy újra gyerekjáték legyen ez a feladat.

Iskolakezdési gondok

Nóri immár két iskolás gyermek anyukája és ahogy a legtöbb szülőnek, neki is komoly kihívást jelentett eddig az iskolakezdés. Milyen táskát válasszak? Hol vegyem meg? Lassan már harmadikba megyünk, jó még az elsős táska? Milyen füzeteket vegyek? Hol találok olyan kulacsot, ami nem szivárog? Online meg tudom rendelni?

Ilyen és ehhez hasonló problémákkal szembesült általában a legforróbb nyári napokon, amikor legszívesebben a Balatonban lógatta volna a lábát. Ezért is vállalta, hogy ebben a szezonban a Lizzy Card iskolaszer kampányának arca lesz és végig kalauzolja „sorstársait” az iskolaszer beszerzés nehézségein, praktikus tippekkel, tanácsokkal és ötletekkel a lizzysuli.hu oldalon.

Hogy miért szeretett bele Nóri a Lizzysuli termékeibe?

— Mert minden korosztálynak egységes kollekciót ajánlanak, az iskolatáskától a tolltartóig többféle mintával, fiús és lányos színekben, így szettben, egy helyen meg lehet őket vásárolni, nem kell több helyről és több mintából választani — mondja Nóri.

Csapj le rá!

2021. július 8-11 között a nyári Glamour napok alkalmából 20% kedvezmény minden a lizzysuli kampányban szereplő termékre!

Fontosnak tartja, hogy a gyerekei az érdeklődésüknek megfelelő stílusú iskola-szettet válasszanak.

Ördög Nóri beleszeretett a Lizzysuli termékeibe

— Micinek egy „mosómacis” kollekciót választottam, de ha most menne elsőbe akkor tuti egy cuki felhőcskés táskával indítanám útnak. A kis hölgynek fontos, hogy minden stílusos legyen, így külön öröm, hogy a kulacs, a tornazsák, a tolltartó, a füzetek és még az órarend is ugyanazzal a mintával kapható… már csak a ruháját kell hozzá igazítanunk és indulhatunk! Venci szerintem imádni fogja ezt a Fordos hátizsákot és tornazsákot, a fiúknál az autókkal nem lehet mellé nyúlni. Én egyre inkább rákaptam az online vásárlásra, így mindent egy helyről online fogok megvenni, természetesen a Balatonról. Aki pedig inkább a hagyományos vásárlás híve, számára a lizzysuli.hu oldalon össze van gyűjtve, melyik üzletekben találja a legnagyobb kínálatot.

Böngésszétek bátran az oldalt, ahol kis videókban próbálok további segítséget adni ahhoz, hogy melyek azok a fontos dolgok, amik segítenek abban, hogy a sulikezdés nektek is gyerekjáték legyen!

2021. július 5- augusztus 22. között egy nyereményjátékban vehettek részt az oldalon, melynek fődíja egy 100.000 Ft-os beiskolázási utalványt, hetente pedig 25.000 Ft-ot sorsolnak ki a sulikezdéshez.

Részletekért kövessétek a Lizzycard Facebook és Instagram oldalát is!

Ez is érdekelhet

Kire hasonlítasz a legjobban a királyi családból? A csillagjegyed elárulja

Kire hasonlítasz a legjobban a királyi családból? A csillagjegyed elárulja

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

Kate Middleton, a szépséges kalapos hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint

Ez a sztár a lelki társad a horoszkópod szerint