Örülni a rossz időnek? Lehet!

2015.október.26.

Az esős és egyre rövidebb, hidegebb napok mindenki hangulatát próbára teszik. A Starbucks a lélekmelegítő Hot Mulled Fruit itala megjelenése alkalmából öt kipróbált és jól bevált praktikát osztott meg, amivel mégis kellemesebbé tehető ez a kiszámíthatatlan időszak.

1. Finom illatok, forró italok – Hot Mulled Fruit
A hangulatunkat leggyorsabban egy kellemes illattal befolyásolhatjuk. A narancs és a fahéj illata elválaszthatatlanul összefonódott a késő őszi idő hangulatával, tudományosan bizonyított feszültségoldó hatásukról pedig pár perc alatt meggyőződhetünk. A Starbucks kávézókban október végétől elérhető Hot Mulled Fruit az ősz legkedveltebb illatait és ízeit – a narancsot, a fahéjat és a szőlőt – sűrítette egy forró szívmelegítőbe.

2. Hordozható örömforrás – termosz
Az otthon melegét hátunk mögött hagyni minden hideg reggel igazi kihívás. Ha azonban kedvenc forró italunkat magunkkal vihetjük, máris szívesebben álldogálunk egy zebránál vagy a csúcsforgalomban. A Starbucks amellett, hogy rendszeresen új hangulatú és formájú tumblerekkel lepi meg látogatóit, a saját tumblerbe kért italokra 90 forint kedvezményt ad a munkába vagy iskolába siető vendégeinek.

3. Megfelelő reggeli

Egy finom reggeli nemcsak a felébreszti a szervezetet és hozzájuttatja a megfelelő tápanyagokhoz, de az egész nap hangulatát megalapozza. Ha nincs idő otthon elkészíteni a legmegfelelőbbet, a Starbucksban a reggeli kávé mellé érdemes felkapni egy melegített finom szendvicset vagy péksüteményt.

4. Friss levegő

A friss, oxigéndús levegő és a hidegben tett séta amellett, hogy felfrissít, a szervezet ellenálló képességét is növeli. Nem érdemes várni a napsugárra, az ezerféle őszi falevél természetes színterápiaként biztosan feldobja a hangulatot. Az őszi séta után pedig nincs is jobb, mint betérni egy barátságos helyre a jól megérdemelt forró italunkért.

5. Társaság
A nyár a kalandok, az ősz viszont a kellemes beszélgetések időszaka. A borongós idő tökéletes alkalom egy új kapcsolat kibontására és a meglévő barátságok elmélyítésére. Tudtad, hogy a világ egyik legnagyobb társkeresője által végzett kutatás szerint a Starbucks az egyik legkedveltebb első randevús helyszín? Keressünk egy kedves helyet, ahova harmadik otthonunkként betérhetünk munka vagy iskola utáni feltöltődésre.

Ez is érdekelhet

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

Emily Ratajkowski saját testéhez való kapcsolatáról és az őt ért szexuális visszaélésekről is ír memoárjában

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.