Pataki Ági a kortalan szépségre fókuszál: Megérkezett a táplálékkiegészítők piacára a TITOK

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bármibe is kezd az egykori szupermodell, filmproducer, garantált a magas minőség, és a kiemelkedő stílus találkozása. Pataki Ági a divatban és a filmiparban elért sikerei mellett pár éve a Helia-D szépségmárka arca volt, tavaly pedig hetvenedik születésnapjára egy csodás életrajzi könyvvel rukkolt elő. Nagy szükségük van a nőknek olyan példaképekre, mint ő! Soha nem kezelte tabuként az öregedés kérdését, korát mindig is büszkén vállalta.

Fontos számára a szépség és az egészség egyensúlya,. Véleménye szerint elengedhetetlen, hogy egy nőnek ne csak a külsőjére legyen gondja, hanem táplálja magát belülről is, hiszen így maradhat izgalmas és vonzó. "Belülről is kell tenni a szépségünkért az életvitelünkkel, a táplálkozásunkkal, a megfelelő vitaminok és táplálékkiegészítők bevitelével. Minél korábban kezdünk el tudatosan foglalkozni az idő állította kihívásokkal, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Elkezdeni viszont sohasem késő!" – vallja Ági.

Ági TITOK termékcsaládját Szabó Gál Bencével, a GAL vitaminok alapítójával dobta piacra

A TITOK táplálékkiegészítő márkáját Szabó Gál Bencével, a Gal vitaminok fejlesztőjével dobta piacra, közel egy évig tartó munkát, fejlesztést, kísérletezést követően.

Ahogyan az alapanyagok természetessége, fontos volt az is, hogy a termékek dobozai Magyarország első zöldnyomdájából érkezzenek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olaj-bázisú festékanyag használata jellemeznek.

A szépség és az egészség egyensúlya

A TITOK Halkollagén peptidek + MSM alapanyagául szolgáló, kimagasló profilú Naticol® halkollagén száz százalékban hasznosul, így a bőr képes visszanyerni feszességét, rugalmasságát. Rendszeres fogyasztásával csökkenthetjük a nagyobb ráncok mélységét, és a kisebbeket akár egészen el is tüntethetjük. A TITOK Multivitamin összetételének kialakításakor a természet tiszta forrásaiból merítettek, a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Nem maradt ki az összetevők listájából a különlegesen csengő shilajit sem, az indiai, a tibeti és más ősi gyógyászatokban évezredek óta használt, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalítóanyag.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője