Hatékonyan a mély ráncok ellen: így hat a retinol

Hirdetés

2021.május.11.

Megérkezett egy új fantasztikus készítmény a kozmetikai piacra, amely hatékonyan kezelheti a ráncokat. Ha te is az idő múlásának jeleivel küzdesz, próbáld ki a L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérumát tiszta retinollal!

Eva Longoria a L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérumát választotta
Eva Longoria a L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérumát választotta

A L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai széruma még a mélyebb ráncok ellen is hat. A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő a ráncok korrigálására. A nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. Ez a szérum optimalizálja a tiszta retinol bőr általi felszívódását. A termék használatával a bőr hidratált, rugalmas és simábbnak látszik.

A bőrgyógyász ajánlásával

Dr. Gyöngyösi Nóra bőrgyógyász: „Bőrgyógyászként különböző korú hölgyeket kezelek. A gyógyító bőrgyógyászat mellett leginkább hialuronos feltöltést, botoxot, hámlasztást és egyéb bőrfiatalító kezeléseket végzek. Habár manapság a nők körében teljesen elfogadottak a szépészeti beavatkozások a fiatalosság, szépség és frissesség megőrzéséért, mégsem szeretnék, hogy a kezeléseknek látható nyoma legyen.

Dr. Gyöngyösi Nóra

A természetesség megőrzése érdekében úgy gondolom, hogy érdemesebb a megelőzésre fektetni a hangsúlyt bőrápolás terén, ezzel hosszútávon megelőzve a szépészeti beavatkozások szükségességét, gyakoriságát. Praxisomban a retinol bizonyult az egyik legjobb öregedésgátló hatóanyagnak, és az esetek jelentős részében fel is írom pácienseimnek, hiszen tökéletesen megfelelő előkezelés, és fenntartja a különböző beavatkozások által elért eredményeket.

L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérum

Egyszerűen nem tudnám elképzelni a munkámat nélküle. Körülbelül két-három hétnyi használat után már láthatóak az eredmények, majd hónapról hónapra tovább simítja a ráncokat és javítja a bőr textúráját. Minden bőrtípusra használom a retinolt, még érzékeny bőrre is, azonban nagy hatásfoka miatt időt kell adni a bőrnek az alkalmazkodásra. Tudván, hogy közismerten nehéz hatékonyan előállítani ezt a hatóanyagot, rendkívül lenyűgözött a L’Oréal Paris tudományos munkája, amit a Revitalift Laser Pure Retinol éjszakai szérumának kifejlesztése során láthattam. Igazi tudományos áttörésnek számít a hatóanyag stabilizálása és bőrápolásra történő kifejlesztése, a mély ráncokkal szembeni hatékonyságát igazoló klinikai tanulmányok pedig igen alaposak, jelentősek. Magam is kipróbáltam a szérumot, kellemes érzést kölcsönöz a bőrnek, és igen gyorsan hat."

Így használd!

Bőrödnek szüksége lesz egy kis időre, hogy hozzászokjon ehhez az erőteljes összetevőhöz, fontos, hogy fokozatosan szoktasd hozzá. Az első héten csak két éjszaka használd, a második héten minden második éjszaka, a harmadik héttől pedig alkalmazd olyan gyakran, ahányszor úgy érzed, szüksége van a bőrödnek rá. Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érzel a Retinol használatakor. Ebben az esetben ne használd néhány napig, majd kezdd újra, de mindenképp csökkentett gyakorisággal.

Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyd abba a termék használatát és fordulj orvoshoz. Mindenképp kerüld el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítsd le vízzel. Ne használd más retinolos termékekkel együtt. Másnap reggel mindig kend be az arcod legalább húszfaktoros fényvédővel!

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói