Sirasd a zsírt

2019.május.22.

Andor Marcsi egy igazi wonderwomen, aki egy nap hedonista életét hátrahagyva, egy teljesen új életbe kezdett. Több, mint negyven kilótól szabadult meg, ma pedig már másoknak segít a fogyásban. Kövesd kéthetente a blogját oldalunkon, és kerülj még közelebb a céljaidhoz!

Semmi újdonság nincs az életmódváltásban. Manapság, a csapból is ez folyik, legyél fitt, legyél egészséges, legyél karcsú. Számtalan életmóddal, diétákkal és fogyókúrákkal kapcsolatos könyv van a piacon. Ez a terület a legjobb üzlet, mind étrendkiegészítőben, mind témában. Mindig jön egy újabb és újabb sikerdiéta vagy csodaszer ami emberek ezreit hozza lázba, mert valami sztárocska ezt ette vagy azt itta, és milyen jól néz ki, hozzáteszem, sose nézett ki rosszul, soha nem volt rajta két kilónál több felesleg és fogalma sincs arról milyen 130 kilós testben élni.

Ezen a héten megosztom veled, hogyan született a Sír a zsír életmódváltó programon. A facebook oldalamon nagyon sokan kerestek meg azzal, hogy segítsek nekik fogyni, rengeteget levelezgettem vadidegen emberekkel és sok sok kudarcról olvastam. Már jó sok edzői papirom volt, amit mind magam miatt kezdtem el gyűjtögetni, tanulgatni, hisz nekem azért van egy fő állásom, nem akartam edző lenni, de valahogy azt éreztem, hogy hiába minden levelezgetés, ezzel hogy én osztom virtuálisan az észt, nem fog felállni az ember a kanapéról. Kidolgoztam hát egy zsírsirató életmódváltó-rendszert, a SÍRAZSÍR programot. 3x100 nap. 2017 januárjában indult élesen. Sokfél emberrel, sokféle elhízással és sokféle problémával találkoztam. És nem áltatom magam, hogy lesz könnyebb csoportom, hiszen, 100 kg felett már nincs egészséges ember.

Ilyen egy 130 kilós testben élni - Andor Marcsi őszintén mesél teljes életmódváltásáról

Ilyen egy 130 kilós testben élni - Andor Marcsi őszintén mesél teljes életmódváltásáról

Nem mondom, hogy varázsló vagyok, de mindenkivel megtaláljuk az utat, és a megfelelő orvosi segítséggel haladunk és fogyunk. Mivel korlátozott a létszám, nem tudok az ország másik végébe elmenni, mert ide köt minden, és sajnos nem tudok egyszerre két helyen sem lenni. Nem fogok termékeket és fölösleges táplálék-kiegészítőket rád tukmálni, mert szerencsére ez nekem még hobbi, így az ítélőképességem még tiszta. De szeretnék segíteni másokon is. Ezért az a legegyszerűbb ha megtanítalak mindenre, hogy ne kövesd el azokat a hibákat amiket én, hogy ne sérülj le, ne fagyj le ha a helyi kis ABC-ben nincs kengurusteak, pedig a többtízezres étrendedbe azt írja a "sztárdietetikus", és könyörgöm ne dőlj be csodaszereknek!

Tanulj meg enni, jól mozogni, vigyázni a testedre és megérteni végre, mit miért eszel! Nekem kifejezetten magas túlsúly kezelésére van tapasztalatom. Azokhoz szólok, akik nem férnek bele a konfekcióméretbe! 100 kg feletti embereknek! Tehát, ha te nagyon alatta vagy ennek és azt hitted, segítek megszabadulni az utolsó 5 kilódtól, el kell hogy szomorítsalak, ez nem neked szól. Nem tud hatékony lenni, mert azoknak szól akik megdöntötték saját plusz rekordjaikat és változtatni szeretnének!

Amennyiben erősen elhízott vagy,
• már meguntad a sikertelen csodadiétákkal való próbálkozást,
• ha már a fogyó Holdhoz is imádkoztál mágneses tyúkszemtapasszal a lábadon és nem történt semmi,
• nem fogytál,
• egészséged állapota romlik a felszedett kilóktól,
• nem tudod mit kezdj magaddal és hogyan,
akkor ebben a blogban fogsz találni egy kis mankót hétről hétre.

Ez is érdekelhet

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács