Szakértői segítséget, személyre szabott, ingyenes programot kaphatsz az életmódváltáshoz!

Szponzorált tartalom

2021.február.8.

Te is nagy elánnal belevágtál az újévi életmódváltásba, de közben valahogy elvesztetted a célodat? Esetleg régóta küzdesz már a plusz kilókkal, de semmilyen mozgás vagy fogyókúra hatására sem akar megmozdulni a mérleg számlálója? Talán szebb testre, formásabb izomzatra vágysz? Akkor íme egy szuper ingyenes program, ahol a szakértők személyre szabott megoldást adnak a célod eléréséhez!

Szakértői segítséget, személyre szabott, ingyenes programot kaphatsz az életmódváltáshoz!
Fotó: BioTech USA

A rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás bevezetése nem könnyű feladat, és talán még nehezebb azok fenntartása. A mai világ ugyanis előszeretettel kísérthet meg napjában akár többször is, arra késztetve, hogy egészségtelen ételeket vegyél magadhoz, vagy éppen a lustaságot válaszd a sportolás helyett.

Ha szeretnél kilépni az ördögi körből, akkor próbáld ki a BioTech USA ingyenes, szakértői segítséget és személyre szabott megoldásokat kínáló Lifestyle Programját, amely segíthet célod elérésében!

Hogy jött létre a Lifestyle Program?

A BioTechUSA specialistákból álló csapatának több mint 20 éves szakmai tapasztalata van azok professzionális támogatásában, akiknek céljuk az alakformálás, az esztétikus fizikum kialakítása. Jól ismerik az ezzel járó kihívásokat és nehézségeket, legyen szó megfelelő táplálkozásról, rendszeres mozgásról, étrendkiegészítésről, mindennapi motivációról vagy éppen annak hiányáról. Emellett azt is tudják, mennyire sokat jelent az, ha nem egyedül, laikusként kell bolyonganunk az internet információs útvesztőjében, hanem kulcsrakész, ugyanakkor személyre szabott megoldásokat kapunk céljaink megvalósításához. Ezeket a tapasztalatokat ötvözték a mindenki számára elérhető, ingyenes Lifestyle Programjukban.

Hogyan csatlakozhatsz a Lifestyle Programhoz?

Első lépésként regisztrálj a BioTechUSA Lifestyle Program oldalán és add meg nemedet, életkorodat, magasságodat, valamint a jelenlegi és a vágyott testsúlyodat. Határozd meg az életmódváltásod célját. Három lehetőség közül választhatsz: testtömegnövelés, szálkásítás vagy fogyás – itt a program megkülönböztet kisebb és nagyobb mértékű súlyvesztést. Ezután a fizikai aktivitásod felmérése következik, ami a munkavégzésed típusának besorolását jelenti az ülőmunkától egészen a nagyon aktív fizikai munkán át tartó variációkig. A fittségről, erőnlétről és a heti sportolások mennyiségéről is számot kell adni ahhoz, hogy a lehető legjobb tanácsokat adhassák számodra.

Emellett a kérdőív kitér a táplálkozási szokásokra, speciális (vegetáriánus és vegán) étrendekre, illetve különböző ételérzékenységekre is. Sőt, az alvási szokásoknak és a folyadékbevitelnek is jelentősége van. A válaszaid alapján a megadott e-mail címre a rendszer elküldi az eredményeket, amikből pontosan kirajzolódnak a következő lépések.

Hogyan működik a Lifestyle Program?

A kérdőív alapján a program személyre szabott étrendet, edzéstervet és étrendkiegészítő csomagot ajánl. A csomagok 30 napra elegendőek, és figyeltek a pénztárcádra is, választhatsz árérzékeny és kevésbé árérzékeny verziók közül. A termékcsomagban a céloktól függően főként fehérjét, aminosavat, vitaminokat, testsúly-kontroll formulát, kreatint és tömegnövelőt találsz. Az ajánlott termékek megvásárlásával egy ingyenes étrendet és edzéstervet is kapsz. Ezután nincs más dolgod, mint követni az instrukciókat és beletenni a kemény munkát, ami mindig kifizetődik!

Együtt könnyebb!

A program résztvevőinek lehetősége van belépni egy zárt és exkluzív Facebook csoportba, ahol hetente több alkalommal érkeznek az inspiráló tartalmak és a szakemberek állandó jelenléte mellett lehetőség van a közösség motiváló erejének kihasználására, egymás támogatására is. Mindemellett kérdéseiddel bátran keresheted a cég munkatársait a weboldalon elérhető Szakértő válaszol rovatban is.

Kiknek ajánlott?

A program ingyenes, kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet benne, aki fogyni, izmosodni vagy szálkásodni szeretne. Ajánlott mindenkinek, aki a gyors eredményt ígérő, kétes hatású és ellenőrizetlen forrásokból származó varázsszerek és egyhangú csodadiéták helyett tartós változásra, egészséges életmódra és minőségi termékekre vágyik és ehhez szívesen veszi igénybe tapasztalt szakértők és egy lelkesítő közösség támogatását.

Készen állsz, hogy változtass magadon és az életmódodon? Regisztrálj IDE kattintva, és legyen végre sikeres az életmódváltásod!

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla