Szereted a nemi szervedet? - Új trend: kisajak plasztika

2015.február.12.

Angliában évente kb. kétezer nő kér intim területén plasztikai műtétet. Az elmúlt tíz évben ötszörösére növekedtek az ilyen jellegű beavatkozások a szigetországban, és Magyarországon is egyre többen keresik fel a klinikákat, hogy esztétikusabbá tegyék nemi szervüket.

Persze az, hogy mi számít esztétikusnak, vita tárgya lehet. A legtöbb hölgy, aki kés alá fekszik, olyan vagináról álmodik, amit pornófilmekben lát. Ahogy a hajunkra, a bőrünkre, az alakunkra, az öltözködésünkre utaló plakátok, hirdetések, reklámok hatnak ránk, ugyanúgy nagy elvárásokat alakíthatnak ki testünkkel kapcsolatban a pornóújságok és filmek, de akár a férfimagazinok is.

Sajnos ez igencsak kihat a tinédzserekre is, akiknek a testképe, önértékelése még annyira sincs megszilárdulva, mint a felnőtteké. Így többen már az érettségire (ha nem előbb) plasztikai műtétet kérnek. Felmérések szerint rengeteg megaláztatás éri a lányokat tesióra után az öltözőben, pontosabban a zuhanyzóban. Mivel ilyenkor amúgy is lázadó mindenki, így elég durván tudják közölni egymással, egymás háta mögött, ha valaki "másképp" fest odalent. Hogy ennek elejét vegyék, sokan választják a szikét, ami ebben az esetben nem is olyan drága, nem is olyan durva, bár a gyógyulás rendkívül fájdalmas lehet a terület érzékenysége miatt.

Ugyanakkor a férfiak nagy része egyáltalán nem tartja visszataszítónak, ha a nő nem úgy néz ki odalent, mint egy kisbaba. Sőt! Sokakat kifejezetten taszít a gondolat, hogy ilyen műtétet hajtsanak végre egy nőn, illetve egyedibbnek, izgatóbbnak találják, hogy nem minden bugyiban ugyanazt látni. Valójában a kulcs az önbizalom. Ha a nő szereti a testét, élvezi azt, az sugárzik róla, és ez indítja be legjobban a férfit.

Figyelem: Így néz ki egy egészséges punci!

Figyelem: Így néz ki egy egészséges punci!

Más kérdés persze, hogy lehetnek súlyosabb indokok is a műtétre annál, mint hogy nem úgy néz ki, mint a filmekben. Van ugyanis, akinek annyira nagy kisajkai vannak, amik zavarják a sportolásban, az ülésben, nem tud tangát hordani, fájdalmat okoz a szűk ruha viselése, illetve megnő a fertőzésveszély. Ilyen esetekben azonban a nőgyógyász javasolja is a korrekciót.

Hiába tehát az a gondolat a köztudatban, hogy inkább a férfiak foglalkoznak azzal, milyen is az ő hímtagjuk, a nők legalább annyit vizsgálják magukat, esetleg még nem beszélnek róla annyit. A korrekciós műtét pedig sokkal egyszerűbb a nőknél, ami még csábítóbbá teheti a változtatás lehetőségét, azonban érdemes végiggondolni: biztos, hogy csak az az egy típus szép?

Ez is érdekelhet

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Ezek voltak minden idők legmerészebb szettjei a vörös szőnyegen

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját