Szinglik és szerelmesek: mi legyen a program Valentin-napon?

Szponzorált tartalom

2022.február.8.

A Valentin-nap mostanra igencsak megosztóvá vált: vannak, akik boldogan készülnek február 14-ére, míg mások inkább elkerülni, rosszabb esetben csak túlélni szeretnék a szerelem napját. Most hozunk néhány ötletet a párkapcsolatban élők és a szinglik számára is, hogy idén mindannyian pozitívan élhessük át a szeretet és a szerelem ünnepét!

Február 14. nemcsak a szerelem, de a szeretet ünnepe is
Február 14. nemcsak a szerelem, de a szeretet ünnepe is
Fotó: DM

A Valentin-nap mondhatni új ünnepnek számít, Magyarország például csak az 1900-as évek elején(1) vette át a szokást az angolszász kultúrából. Február 14-e világszerte a szerelmesekről szól, akik mély érzelmeiket kifejezve megajándékozzák egymást vagy közös romantikus program keretében ünneplik a kapcsolatukat. Sokan ugyanakkor a Valentin-napi szívecske-inváziót csak egy újabb fogyasztóipari akciónak tartják, azzal érvelve, hogy szeretni az évnek mind a 365 napján lehet. Akárhogy is, február 14-én mindannyiunk számára adott a lehetőség, hogy kikapcsolódhassunk, feltöltődhessünk a szeretet és a szerelem jegyében.

Töltsetek el némi értékes időt kettesben
Fotó: DM

Ha szerelmes vagy, fókuszálj a párodra

A párkapcsolatban élők számára ez a nap egymásról és a közös programokról szólhat. Mutasd meg a szerelmednek, hogy gondoltál rá és fontos neked, ehhez elegendő lehet egy jelképes apróság is. Például biztosan jól indul a napja, ha megleped egy kiadós reggelivel vagy egy kellemes masszázzsal. Ha nincs konkrét ötleted, szuper ajándék lehet egy ajándékkártya is, de az örökbefutó csokoládéval vagy parfümmel sem lőhetsz mellé! A lényeg mindössze annyi, hogy szánjatok egymásra időt, koncentráljatok a másikra, és lehetőleg mellőzétek a telefonotokat erre a napra, hogy valóban zavartalanul élvezhessétek egymás társaságát.

dmBio étcsokoládé bogyós gyümölcsökkel, 100 g
Fotó: DM
Мой by Stefanie Giesinger Edp, 50ml
Fotó: DM

Randi önmagaddal

Egyedül töltöd a Valentin-napot? Nem te vagy az egyetlen, akit társ nélkül ér az ünnep, és ne feledd: az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Szóljon ez a nap rólad, irányítsd a szereted önmagad felé! A Valentin-nap tökéletes alkalom lehet arra, hogy beiktass némi én-időt. Szerezz be mindent, amire csak szükséged lehet, például egy arcmasszírozó rollert, esetleg egy masszírozó hatású vagy bőrradírozó tusfürdőt, ha szépségápolás jegyében töltenéd az ünnepet. Amennyiben inkább lelki feltöltődésre vágysz, akkor pedig készíts magadnak egy forró habfürdőt, tegyél a vízbe kellemes illatú fürdősót is, használj illóolajokat és élvezd ki a zavartalan feltöltődést!

Balea Für Dich fürdősó, 80 g
Fotó: DM
ebelin rózsakvarc masszázsroller
Fotó: DM
Balea Deine Auszeit bőrradírozó tusfürdő, 200 ml
Fotó: DM

(1) Wikipedia: https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1lint-nap

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói