Talpra magyar – megnyílt a II. Virtuális Utazás Kiállítás

2012.május.15.

Karibi hangulattal, külföldi és magyar úti célok százaival várja látogatóit a Virtuális Utazás Kiállítás. A hazai kiállítókkal kapcsolatban megnyitójában Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és Turizmusbizottságának elnöke külön kiemelte: a magyar vendéglátás és a magyar árak még mindig verhetetlenek.

promóció

Az országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a belföldi turizmusnak új lendületet ad a Széchenyi pihenőkártya, amelyből az év első három hónapjában több mint 20 milliárd forint értékben kaptak a munkavállalók. Bánki Erik elmondta még, hogy pályázatot is írtak ki 300 millió forint értékben gasztronómiai rendezvények támogatására. A politikus kiemelte a kerékpáros turizmushoz és a túrázáshoz kapcsolódó ajánlatok fontosságát, és kifejtette: az iskolai kirándulásokba is "új életet kell lehelni".

A Virtuális Utazás Kiállítás megnyitóján Kiss Róbert Richard Prima Primissima díjas újságíró elmondta: a magyarok még mindig az utolsó pillanatban döntenek nyaralásukról. Míg a németek sokszor már előző évben kiválasztják a leendő úticélt, a magyar turisták jelentős része májusban és júniusban még az ajánlatokat böngészi.
A Virtuális Utazás Kiállítás szervezőinek célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a turisztikai kiállítások szolgáltatásait és az ehhez kapcsolódó kedvezményeket. Az oldalon nemcsak kiállítókat, hanem desztinációkat is lehet keresni. Séta közben bárki megpihenhet a kávézóban, ahol kapcsolatba kerülhet a kiállítókkal, vagy akár más vendégekkel is.

Mivel sokan idegenkednek a regisztrációtól, a Virtuális Utazás Kiállítás területére szabad a belépés. Egyedi lehetőség, amit a virtuális kiállítás kínál, hogy akár konkrét utazási irodákkal is felvehetik a kapcsolatot a látogatók. Az így kialakult interaktív kapcsolat révén a későbbiekben is elérhetők lesznek az akciók, a last minute utak, ajánlatok.
Az oldal a www.utazaskiallitas2012.hu linken keresztül érhető el, kényelmes és felhasználóbarát. A kiválasztott ajánlatot azonnal foglalni is lehet, tehát nem kell telefonálni vagy személyesen elmenni az adott utazási irodába. A virtuális utazás kiállítás május 20-ig tart nyitva a www.utazaskiallitas2012.hu oldalon. A közönség online és interaktív formában találkozhat a kiállítókkal. Az esemény a hagyományos kiállítások előnyeit nyújtja, de kiküszöböli azok legtöbb hátrányát. Ingyenes a belépő, nem kell utazni, parkolni, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen meg lehet tekinteni és megvásárolni a 2012-es év legjobb utazási ajánlatait.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla