18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

"Természetes, vonzó mellekre vágyom" - Őszinte vallomásával megnyerte a mellplasztikai pályázatot

Szponzorált tartalom

2019.június.3.

Sok nő álmodozik szebb formájú, vagy nagyobb méretű mellekről, ám csak keveseknek adatik meg az a lehetőség, hogy plasztikai műtét során érjék el az áhított idomokat. A Budapest Plasztikai Intézet viszont idén áprilisban meghirdette az ingyenes mellplasztikai műtétre szóló pályázatát, és most kihirdették a nyertest is!

Elég sok, pontosan 780 pályázat érkezett a Budapest Plasztikai Intézet felhívására, amelynek eredményeképpen egy rászoruló hölgy újra visszanyerheti a melleibe, nőiességébe vetett önbizalmát. A pályázat április 30-án lezárult, ám, ahogy a pszichológusból és plasztikai sebészből álló szakmai zsűri tagjai bevallották, egyáltalán nem volt könnyű kiválasztaniuk a számos megható és szívszorító történet közül azt az egyet, amelynek írója végül részt vesz majd a műtéten. A döntést azonban meg kellett hozni, és végül egy Gyöngyösön élő, két gyerekes édesanyára, Szabó Bernadettre esett a választásuk.

Bernadett már jóideje küzd az önbizalomhiánnyal, amely a mellei miatt alakult ki benne. Első gyerekét 22, a másodikat 27 évesen szülte, és bár a terhességek után mindig sikerült megszabadulnia a felszedett kilóktól, a mellei megereszkedtek, amelynek következtében nem érezte magát sem szépnek, sem nőiesnek. "A D-kosaras méretről ma alig A-kosarasra váltottam, nehéz megfelelő formájú melltartót találnom. Mára már csak 54 kg vagyok a rendszeres futásnak, tornának köszönhetően, és jól érzem magam a bőrömben, a melleimet leszámítva. A melleimen a rendszeres mozgás és a helyes táplálkozás sajnos nem igazán tud változtatni" – mesélte a pályázatában a hölgy.

Bár mindent megtett, frusztrációja mégis évről évre nőtt, amelynek volt szerepe abban is, hogy második házassága véget ért. Nem szerette ugyanis, ha férje hozzáért a melleihez, a szégyenérzete gátolta a köztük lévő intimitást is. Ez végül odáig vezetett, hogy mára Bernadett elképzelhetetlennek tartja, hogy levetkőzzön, megmutassa magát valaki előtt. "Természetes, vonzó mellekre vágyom, talán egy kicsit nagyobbakra, és a megereszkedett, lógó bőrtől mindenképpen szeretnék megszabadulni, amely rettenetesen zavar. Emellett felemelő érzés lenne végre úgy választani melltartót, bikinit, hogy nem rögtön a formát vadászom, amely esetleg nem áll el sehol, amelyet még az én melleim is kitöltenek" – vallotta be a történetében.

Bernadettet ráadásul május 20-án, éppen a születésnapján értesítették arról, hogy ő nyerte a pályázatot. "Hétfőn, a születésnapomon kaptam a hírt, hogy a Doktor úr engem választott ki a több mint 700 pályázó közül. Alig hallottam Judit hangját, aki az Intézettől hívott, nevettem és sírtam egyszerre" – mondta arról a napról a Glamournak adott interjújában. "Az operációtól egyáltalán nem tartok, az első pillanatban megszületett bennem bizalom az orvosom felé. Biztos vagyok abban, hogy a legmegfelelőbb döntést hozza meg a műtét közben és az új testben megtanulhatom újra elfogadni, talán még szeretni is önmagamat" – tette hozzá.

A mellplasztikai műtétre május 30-án került sor, amelynek során implantátum behelyezésével korrigálták Bernadett melleit. A műtétet követően beszámolunk az eredményekről, és arról is, hogyan érzi magát a szerencsés jelölt az operációt követően, új idomainak birtokában.

"Természetes, vonzó mellekre vágyom" - Őszinte vallomásával megnyerte a mellplasztikai pályázatot Egy egész élet változik most meg Bernadett második gyermekével, 2005 nyarán Implantátum-próba Dr. Molnár Béla Ákos plasztikai sebésszel - ilyen keblei lesznek Bernadettnek

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: ambiciózus és eredeti ötletekre számíthatsz - január 21.

Napi horoszkóp: ambiciózus és eredeti ötletekre számíthatsz - január 21.

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el