Trópusi természet ihlette a Jóga- és Életmódközpontot

2017.június.28.

A TROPICAL YOGA és Életmódközpont megálmodója, Szabó Nóra ezentúl minden héten szuper tippekkel segít neked, hogy a legjobb formádban legyél és lelkileg is feltöltődj.

Amikor a Tropical Yoga megszületett bennem, akkor épp a természet közelségét élvezve egy Indiai-óceáni szigeten voltam. Megindított mindaz a csoda, ami körülvett. A trópusi virágok, az Óceán szépsége és a meleg tengeri szellő ritmusára hajladozó pálmafák is mind azt hirdették, megérkeztem. Emlékszem, ahogy érzékszerveim aktivábbá váltak, és az érzésre is, ahogy átadtam magam az engem körülölelő környezetnek.

Egyből tudtam, hogy megnyílásom kulcsa maga a természet. Hiszen az Anyatermészet szépsége nemcsak mindig elkápráztat, hanem abban is segít, hogy a külső kincsek mellett belső értékeimet is felfedezzem. Kérdés nem fért hozzá, hogy a Tropical Yoga-val ezt szeretném átadni, másokat is hasonló élményekkel megajándékozni.

Olvastad már? Minden érted történik!

Az órák változatosan egy-egy témakör köré épülnek. Olykor az Óceánhoz kapcsolódunk, máskor a Naphoz vagy a Holdhoz és közben a jógagyakorlatok és a meditáció segítségével az egyensúlyon, az elengedésen, az adáson vagy a befogadáson dolgozunk.

A trópusi jógautak szervezése mellett, itthoni studióm kialakításakor is ezt az életérzést tekintettem szem előtt. A belvárosi környezet ellenére egy olyan tökéletes helyszín kialakítására törekedtem, ami megidézi ezt a természeti paradicsomot, és ami segít, hogy bensőnkben is elmerülhessünk. A színek, a formák és az egyes stíluselemek is az ócánpart által inspiráltak, a testi-leki feltöltődést szolgálják.

A studióról készült jelen galléria az esztétikai jellegét átadja ugyan, de a valódi megtapasztaláshoz személyes élmény szükséges. Gyere el és kapcsolódj saját természeteddel, fedezd fel külső-belső kincseidet!

Tropical Yoga és Életmódközpont
1051 Budapest, Arany János utca 15. 3. lépcsőház II./5 (kapucsengő: 25)

Fotó: Kerekes Péter

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói