Várnak a legjobb karácsonyi élmények!

2014.november.26.

Sokszor egy-egy izgalmas színházi előadásra szóló jeggyel maradandóbb élményt ajándékozhatunk, mint nagyon drága tárgyakkal.

Érdemes elgondolkodnod rajta, hogy nem okozol-e nagyobb örömet olyan ajándékkal, ami tartalmas élményt ígér. És, ha már élmények. A plázákban hömpölygő karácsonyi tömegben bizony könnyen ki lehet tikkadni, és ha tanácstalan vagy, nem biztos, hogy ilyen helyeken kapsz ihletést a tökéletes karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. Most ajánlunk néhány karácsonyi vásárt, amik már önmagukban is élményt jelenthetnek neked, no és néhány olyan programot, ami tökéletes ajándék lehet.

1. Minden megrögzött karácsonyrajongót vár a Laura Virág Christmas Shop december 23-áig a legjobb karácsonyi kiegészítőkkel Budapesten a Vintage Garden mellett. Keresd bővebb információt a Facebookon Vintage Garden oldalon!

2. A karácsonyt megelőző mindhárom vasárnap megrendezésre kerül Budapesten a WAMP design vásár, ami tökéletes alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére. www.wamp.hu

3. Korizni mindig öröm! A Jégterasz időjárási viszonyoktól függetlenül kiválóan működik, és immár harmadik éve Budapesten az Arena Plaza mellett kínál remek jeges élményeket. Akár az ajándékvadászat között kellemes kikapcsolódás és feltöltődés lehet neked, és ha már ott jársz, végiggondolhatod, melyik ismerősöd imádná, ha meglepnéd egy bérlettel. www.jegterasz.hu

4. Vásárolj színházbérletet vagy jegyet a budapesti Örkény Színházba.
www.orkenyszinhaz.hu
fotó: Nagy Gergő

5. Lepd meg a családot egy jeggyel budapesti a CIRQUE DU SOLEIL QUIDAM előadásra. www.livenation.hu

6. Színházjegyet mindig érdemes ajándékba adni. Nézd meg a budapesti József Attila Színház izgalmas repertoárját a www.jozsefattilaszinhaz.hu oldalon!

Ez is érdekelhet

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói