Virtuális randi-tippek, hogy könnyebben átvészeljétek a karantént

2021.március.1.

Már lassan egy éve vagyunk bezárva a négy fal közé, így egyáltalán nem meglepő, ha egy kis pluszra vágysz. Akár távkapcsolatban élsz, akár még csak ismerkedsz valakivel, ezek a tippek segíthetnek átvészelni ezt az időszakot.

Virtuális randi-tippek, hogy könnyebben átvészeljétek a karantént
Fotó: Getty Images

1. Osszátok meg egymással a Spotify listáitokat

A Spotify előállt egy új funkcióval, aminek segítségével 1.) most már meg tudjátok osztani egymással kedvenc dalaitokat, miközben azokat hallgatjátok, 2.) olyan játékot tudtok játszani, hogy "küldj egy dalt, ami rám emlékeztet!" vagy "Játssz le egy dalt, ami megmutatja, milyen kapcsolatra vágysz!"
Ez egy könnyű módja lehet az ismerkedésnek anélkül, hogy túlságosan is elijesztenénk a másik felet.

2. Töltsétek ki a szeretetnyelv tesztet

Nincs más dolgotok, mint kitölteni a tesztet online, majd megbeszélni a válaszaitokat. Nemcsak az fog kiderülni, hogy mi a másik szeretetnyelve, hanem az is, hogy különböző helyzetekben hogyan viselkedne.
Meggyőződésem, hogy nagyon sok esetben azért van kudarcra ítélve egy kapcsolat, mert nem illenek össze a felek szeretetnyelvei.

3. Rendezzetek egy különleges virtuális vacsorát

Nincs is jobb annál, mint okot találni arra, hogy elegáns ruhába öltözhessünk, főleg karantén alatt. Ráadásul, ki ne akarná látni a partnerét kicsípve? Kapcsoljatok be valami hangulatos zenét, gyújtsatok sok-sok gyertyát, bontsatok ki egy üveg pezsgőt és rendeljetek egymásnak meglepetés vacsorát, amit mindketten meg tudtok enni a kamera előtt közösen.

4. Kezdjetek bele egy könyvklubba

Elsőre viccesnek tűnhet ketten könyvklubbot alapítani, de valójában tök nagy buli. Vállaszatok ki egy könyvet, amit mindketten szívesen elolvasnátok, majd jelöljetek ki egy dátumot, amíg be kell fejeznetek. Ezután nincs más hátra, minthogy megbeszélitek, kinek mi tetszett, melyik volt a kedvenc fejezete, stb. Közben pedig, ha igazán extrák akartok lenni, fogyasszatok sajtot egy pohár pezsgővel.

5. Motiváljátok egymást

A karantén alatt szinte mindenkiben felkelt a vágy, hogy mozogjon valamit. Mivel az edzőtermek zárva vannak, így nem maradt más, mint az otthoni testmozgás. Nincs motivációd? Ezt könnyen meg lehet oldani. Beszéljetek meg egy időpontot, ami mindkettőtöknek alkalmas, és mehet a közös edzés kamerán keresztül. Egészen biztos, hogy sokkal több kedvetek lesz így az egészhez. Egy másik lehetőség, hogy letöltötök valami futós alkalmazást, és megosztjátok egymással az eredményeket.

6. Mehet a sorozat maraton

Az új Netflix kiegészítés lehet a megmentőtök, hogyha nincs arra lehetőségetek, hogy együtt nézzetek sorozatot. A Netflix Party lehetővé teszi, hogy szinkronizáljátok a fiókaitokat, és egyszerre nézhessétek a kiválasztott filmet vagy sorozatot. Válasszatok valami olyat, amit egyikőtök sem látott még, és miközben nézitek, üzeneteket is tudtok küldeni egymásnak az adott résszel kapcsolatban.

7. Közös csillagnézés

Mindenki ugyanazt az eget látja, ugyanazokkal a csillagokkal. Ha belegondoltok, nagyon is romantikus tud ez lenni. Hívd fel a partneredet, feküdjetek ki a szabad ég alá egy meleg pokróccal, és élvezzétek a látványt. Hiába vagytok messze egymástól, mégis közelebb érzitek magatokat a másikhoz a csillagnézés által.

Ez is érdekelhet

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

GLAMOUR-napok 2021 tavasz

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!