Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz

2020. szeptember 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezt a különleges tonhalas tésztát rögtön két változatban is fogyaszthatod. Fogyaszd melegen ebédre akár kedvenc levesed mellé. Ha az uzsonnádat akarod kicsit megbolondítani, várd meg hogy kihűljön, ezután tekerj egy adagot tortilla tésztába és már eheted is.

Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz
Fotó: Shutterstock

Tonhalas tészta

Hozzávalók: 30 deka fusilli, 10 deka olívabogyó, 150 gramm tonhal, ízlés szerint parmezán sajt, só, bors, olajbogyó, oregánó és friss paradicsom, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma

Így készítsd el:


Főzd ki az előírtak szerint a tésztát. Közben pirítsd meg a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd dobd rá a tonhalat, a koktélparadicsomot és az olajbogyót. Fűszerezd kedvedre, majd süsd össze egy kicsit az alapanyagokat a serpenyőben. Amikor kész a tészta, halmozd az elkészült alapra, keverd össze. Tálaláskor szórd meg parmezánnal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett Harry herceg és Meghan Markle ünnepi képeslapja, azonnal kiszúrtak rajta egy különleges részletet

Megérkezett Harry herceg és Meghan Markle ünnepi képeslapja, azonnal kiszúrtak rajta egy különleges részletet

Karácsonyi pánik OFF: egy app, ami megmenti az ünnepet az utolsó pillanatban is (x)

Karácsonyi pánik OFF: egy app, ami megmenti az ünnepet az utolsó pillanatban is (x)

Két csodaszer, amelyek új szintre emelik a hajápolási rutinod (x)

Két csodaszer, amelyek új szintre emelik a hajápolási rutinod (x)

Stílus, ami körbeér: gyerekkorunk hangulata a New Balance Kids kollekciójában (x)

Stílus, ami körbeér: gyerekkorunk hangulata a New Balance Kids kollekciójában (x)

5 felejthetetlen randiprogram hűvösebb napokra (x)

5 felejthetetlen randiprogram hűvösebb napokra (x)