Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz

2020. szeptember 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezt a különleges tonhalas tésztát rögtön két változatban is fogyaszthatod. Fogyaszd melegen ebédre akár kedvenc levesed mellé. Ha az uzsonnádat akarod kicsit megbolondítani, várd meg hogy kihűljön, ezután tekerj egy adagot tortilla tésztába és már eheted is.

Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz
Fotó: Shutterstock

Tonhalas tészta

Hozzávalók: 30 deka fusilli, 10 deka olívabogyó, 150 gramm tonhal, ízlés szerint parmezán sajt, só, bors, olajbogyó, oregánó és friss paradicsom, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma

Így készítsd el:


Főzd ki az előírtak szerint a tésztát. Közben pirítsd meg a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd dobd rá a tonhalat, a koktélparadicsomot és az olajbogyót. Fűszerezd kedvedre, majd süsd össze egy kicsit az alapanyagokat a serpenyőben. Amikor kész a tészta, halmozd az elkészült alapra, keverd össze. Tálaláskor szórd meg parmezánnal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szívmelengető fotó készült Katalin hercegnéről és Károly királyról, ez mindent elárul kapcsolatukról

Szívmelengető fotó készült Katalin hercegnéről és Károly királyról, ez mindent elárul kapcsolatukról

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)

A dolog, amiről senki sem beszél szülés után – pedig minden anyát érint (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Nyerj az osztályodnak profi sminket a szalagavatótokra! (x)

Mit tud a TikTokon felkapott BaByliss Air Wand? Kipróbáltuk! (x)

Mit tud a TikTokon felkapott BaByliss Air Wand? Kipróbáltuk! (x)

Friss, szenvedélyes, misztikus: merész Versace illatok ajándékba (x)

Friss, szenvedélyes, misztikus: merész Versace illatok ajándékba (x)