Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz

2020. szeptember 21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ezt a különleges tonhalas tésztát rögtön két változatban is fogyaszthatod. Fogyaszd melegen ebédre akár kedvenc levesed mellé. Ha az uzsonnádat akarod kicsit megbolondítani, várd meg hogy kihűljön, ezután tekerj egy adagot tortilla tésztába és már eheted is.

Egy étel, amit hidegen és melegen is imádni fogsz
Fotó: Shutterstock

Tonhalas tészta

Hozzávalók: 30 deka fusilli, 10 deka olívabogyó, 150 gramm tonhal, ízlés szerint parmezán sajt, só, bors, olajbogyó, oregánó és friss paradicsom, olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma

Így készítsd el:


Főzd ki az előírtak szerint a tésztát. Közben pirítsd meg a fokhagymanyomón áttört fokhagymát, majd dobd rá a tonhalat, a koktélparadicsomot és az olajbogyót. Fűszerezd kedvedre, majd süsd össze egy kicsit az alapanyagokat a serpenyőben. Amikor kész a tészta, halmozd az elkészült alapra, keverd össze. Tálaláskor szórd meg parmezánnal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A tökéletes fehér sneaker – elegancia, kényelem és ikonikus márkák egy helyen

A tökéletes fehér sneaker – elegancia, kényelem és ikonikus márkák egy helyen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Felkészültél arra, ha a mesterséges intelligencia szlengben válaszol? (x)

Felkészültél arra, ha a mesterséges intelligencia szlengben válaszol? (x)

3 tipp, amivel megelőzheted az egyik legveszélyesebb intimfertőzést! (x)

3 tipp, amivel megelőzheted az egyik legveszélyesebb intimfertőzést! (x)

5+1 termék, amelyek segítenek túlélni az allergiaszezont (x)

5+1 termék, amelyek segítenek túlélni az allergiaszezont (x)

Gelencsér Tímea saját történetét osztja meg a Pandora ékszereivel (x)

Gelencsér Tímea saját történetét osztja meg a Pandora ékszereivel (x)