Reese Witherspoon ezt az isteni smoothie-t issza minden reggel, azonnal be kell iktatnod a napirendedbe

2020.május.27.

A smoothie-k jótékony hatásáról már nem először írunk, rendszeresen meg is osztunk veletek finom, egészséges, tápláló recepteket, amihez csupán néhány hozzávaló kell, melyek közül lehet, hogy több már most megtalálható a hűtődben, kamrádban és persze egy elengedhetetlen blender, amiben mindent krémesre turmixolhatsz.

Reese Witherspoon most megosztotta azt a zöld smoothie-receptet, amit minden nap elkészít magának évek óta. Teljesen érthető, hogy miért, hiszen a legtáplálóbb hozzávalókból készül, amivel igazán energikusan indulhat minden reggel. Reese spenótot, római salátát, citromot, almát, körtét, banánt, kókuszvizet és még esetleg mogyoróvajat, lenmagot, zellert tesz a smootie-jába, amit egyébként Kerry Washingtontól lesett el még évekkel korábban. De gyakorlatilag a gyümölcsöket bármivel helyettesítheted, tehetsz bele epret, áfonyát, szedret, avokádót, a kókuszvíz helyett növényi eredetű tejet, proteinport, a lényeg, hogy olyan alapanyagokat használj, amit szeretsz, azonban a zöldeket semmiképp se hagyd ki, az a legfontosabb az egészben.

Finom, egészséges smoothie-k nemcsak reggelre

Finom, egészséges smoothie-k nemcsak reggelreEgy dolog viszont elengedhetetlen, ettől lesz igazán jó ez a smoothie: táncolni kell hozzá, mint ahogyan Reese Witherspoon is teszi!

Ez is érdekelhet

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan