12 meglepő adat a szexről

2021.december.21.

Mindenki fantáziál, mindenkinek vannak gyenge pontjai és erősségei. Sőt, cikkünkből még az is kiderül, hogy a férfiak kifejezetten büszkék az előjátékra. Mi meg még azt hittük, az a minimum!

12 meglepő adat a szexről
Fotó: Gettyimages.com

1. Egy kutatás azt a meglepő eredményt hozta, hogy a férfiak nagyobb arányban kedvelik a masszázst előjátékként, mint a nők. Az arány 67% volt az 57 ellen.

2. A most következő állításon azért nem lepődünk meg annyira, mint az előzőn. A kutatások azt mutatják, hogy a férfiaknak 47, míg a nőknek csak 24%-a végez hetente önkielégítést.

3. Úgy látszik, a férfiak leköröznek minket. Az átlagos szexpartnerszám egy férfi életében ugyanis 13, míg nekünk csak 9. (Persze korántsem kell aggódnod, ha ennél valamivel több vagy kevesebb. A lényeg, hogy ügyelj a védekezésre és érezd jól magad a bőrödben!)

4. Na, végre valamiben übereljük a pasikat! De miért pont ebben? Kiderült, hogy a nőknek még mindig 47%-a szégyelli megosztani partnerével, mi okoz neki örömöt az ágyban. A férfiak - náluk ez a szám 38% - valamivel bátrabbak. Érjük be, vagy akár haladjuk is meg őket!

5. Te mit gondolsz, mitől lenne jobb a szexuális életed? Nem baj, ha nem azt gondolod, mint a legtöbb nő, aki még több romantikára vágyik. Tartozhatsz azok közé is, akik úgy vannak vele, mint a legtöbb férfi: minél több, annál jobb!

6. Vajon mi miatt aggódunk a leginkább az ágyban? A mi esetünkben - mily meglepő! - a testsúly áll az első helyen, míg a pasik leginkább a teljesítőképességük miatt izgulnak.

7. Na, és mi az, amire a legbüszkébbek vagyunk szexuális téren? A nők nagyrésze az orális szexben nyújtott teljesítményére, a férfiak viszont arra, ha kellő időt fordítanak az előjátékra.

8. Kanadai kutatók arra az eredményre jutottak, hogy több mint kétszer annyi nőnek vannak hírességekhez kötődő erotikus fantáziái, mint amennyi férfinak. Ki hitte volna? Ám ez teljesen normális, úgyhogy ne érezd magad hűtlenségre hajlamosnak vagy gondold, hogy problémáid vannak jelenlegi szexuális partnereddel. Pszichológusok szerint az effajta képzelgéseknek semmilyen negatív hatásai nincsenek. (De azért jobb, ha nem frusztrálod a párodat azzal, hogy hosszasan ecseteled neki, mit műveltél múlt éjjel Ryan Dorsey-vel az ágyban.)

9. Arra viszont nem biztos, hogy van mentséged, ha az exedről fantáziálsz. Pedig erre is jóval hajlamosabbak vagyunk, mint a férfiak. Ugyanakkor a pszichológusok szerint a nők számára a szexuális intimitás általában a partner ismeretén alapul. Mivel pedig az exeinket jól ismerjük, a sztárokról pedig azt hisszük, hogy jól ismerjük őket, könnyebben lázba jövünk tőlük.

10. Ezen viszont nem csodálkozunk! A férfiak kétszer annyit álmodoznak arról, hogy egyszerre több partnerrel szeretkeznek, mint a nők.

11. Ha már az álmokról van szó: közel azonos arányban - a férfiak 3, a nők 4%-a - spontán orgazmust érünk el egy-egy szexuális tartalmú álom végeztével.

12. Ráadásul a nők 41%-a hetente álmodik erotikusat. Szerencsések vagyunk!

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját