18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

3 mondat, ami hihetetlenné teszi a szexuális életedet

2018.január.2.

Tudjuk, hogy az embert a tettei minősítik, és bizony nehéz elvitatni azt is, hogy ez a megállapítás igazi a szexuális életre is. Azonban nem szabad lebecsülnünk a szavak erejét. Sokszor leírtuk már, hogy a praktikák, pózok, mindenféle fortélyok előtt van egy sokkal fontosabb alapja a szexnek, az, hogy a partnerek beszéljenek róla.

Nagyon fontos, hogy akár az ágyban, akár azon kívül is képesek legyetek beszélni a szexről, a vágyaitokról. Ezt könnyű javasolni, de nem olyan könnyű így is cselekedni, eleve zavarban vagyunk, hogyan nevezzük nevén a dolgokat, másrészt, nagy bizalom kell ahhoz a másik fél felé, hogy az igazi vágyairól beszélni merjen. Létezik azonban néhány aranymondat, ami biztosan elősegíti, hogy a szexuális életed sokkal jobb legyen, csak merd kimondani őket!

Nehéz elhinni, de még a kipróbált kapcsolatokban is van valami kis zavar a szeretkezéskor. Mivel nem látsz a másik fejébe, nem tudom, hogy jó, amit csinálsz, vagy csak elmegy, vagy csak megszoktad. Ha felhívod a figyelmet, hogy mi az, ami igazán jól esik, ami igazán felizgat, azt mindig add tudtára a partnerednek. Ettől magabiztosabb lesz, és fokozottan figyelni fog arra, hogy ezt a mondatot minél többször hallja majd tőled.

Olvastad már? 6 furcsa dolog, ami felizgatja az emberek többségét

Nem azt mondjuk, hogy hazudj, az sehova nem vezetne, de ha valóban előfordul ilyen, akkor azt mindenképpen mondd el a partnerednek. Ahogy az előbb is írtuk a bizalom és az önbizalom nagyon fontos a szexben. Ha elmondod, hogy álmodban is a partnereddel szeretkeztél, az nagyon is hatni fog a másik fél önértékelésére, bizonyos felizgatja a gondolat, hogy izgatónak tartod. És ki ne szeretné, ha róla álmodnának szexi dolgokat. Ez egy nagyon inspiráló pozitív spirálba helyezheti a kapcsolatot, ami csak még intenzívebb örömöket ígér.

A szexting, vagyis a szexuális tartalmú, pajzán üzengetések feldobhatják a kapcsolatot, de nagyon fontos tudni azt is, nem szabad túlzásba esni. Például, ha szavakban sokkal vadabb vagy, mint a valóságban, az lelombozó lehet, ahogy az is, hogy állandóan szexi üzenetekkel bombázzátok egymást, de ez csak ritkán vezet ahhoz, hogy ágyba bújjatok, nem szabad eltelni a szavakkal sem. Viszont egy jól irányzott üzenet bizony aranyat érhet. Általában mindenki őrületesen izgatónak találja, ha másik fél kezdeményez. A magyarázat egyszerű, mert mindenki szeretne vonzónak látszani, és ha megerősítik abban, hogy valóban vonzó, az valósággal szárnyakat ad az önbizalomnak. Egy ilyen szemtelen felajánlkozás, ígéret, amit tett követ, nem csupán egy alkalomra elegendő pezsgéssel rázza fel a kapcsolatot.

Olvastad már? Szex előtt, vagy szex után kell-e pisilni?

Ez is érdekelhet

Neked az ökotudatosság alap? Megérkezett a Printa új kollekciója

Neked az ökotudatosság alap? Megérkezett a Printa új kollekciója

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói