18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

3 tipp a jobb orgazmusért: Csináld magadnak!

2016.január.16.

Amennyiben már régóta szingli vagy, megtörténhet, hogy az önkielégítésben sem leled többé különösebben örömöd. Ha már ez is rutinná vált, akkor itt az ideje, hogy kilépj a maszturbációs gödrödből.

Te is úgy érzed, hogy már semmi sem elég jó?
Te is úgy érzed, hogy már semmi sem elég jó?

Először is szögezzük le, nincs semmi baj az önkielégítéssel, sőt kifejezetten egészséges! Nem kell egyedül szomorkodnod, és várnod frusztráltan a következő Nagy Őt, miközben megfosztod magad az orgazmusoktól. Viszont, ha már mesteri fokozaton űzöd az örömszerzést, és a kezed sem tud semmi újjal meglepni, talán jó lenne, ha feltúrbóznád, még izgalmasabbá tennéd a saját szexuális életed. Vesd be ezt a néhány csavart a szóló rutinodba, mert garantáltan pozitív és felettébb kielégítő hatást érsz el majd velük! És ki ne akarna minden nap széles mosollyal, kisimúlt arccal ragyogni?

1. Sok-sok sikosító. Kész tény, hogy a síkosító használata kellemesebb orgazmust okoz, illetve intenzívebb szexuális élményt nyújt. Miért ne próbálnád ki akkor is, amikor csak önmagaddal vagy?

2. Egy kis vibráló játék. A szexuális segédeszközök gyakran nagyobb élvezetet nyújtanak, mint a kezed. Ne félj kipróbálni valami újat, legjobb, ha váltogatod ezeket, mert így folyton különböző és új élményben lesz részed. Számos játékszert kipróbálhatsz, akár partnerrel, akár egyedül, de már csak az a része is maradandó szexuális élményt okoz, amikor rájössz, hogyan kell jól használni.

3. Az örömöt jó megosztani. A közös maszturbáció jelentősen felforrósíthatja a hangulatot, sajnos az új partnerekhez nem jár használati útmutató, mindenki mást szeret, és gyakran a legjobb megoldás arra, hogy tudasd a pároddal, mi okozza számodra a legnagyobb élvezetet, ha megmutatod neki magad, te mit szeretsz. Ez csak természetes, hiszen te ismered legjobban a tested, de extra bónusz, hogy rendkívül izgalmas és izgató tud lenni, ha a partnered látja, ahogy magadhoz nyúlsz, sőt ez fordított esetben is ugyanúgy igaz.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről