18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

4 módszer, hogy olyan hosszú orgazmusod legyen, mint egy disznónak!

2017.december.12.

Az, hogy gyakran elélvezel, már önmagában remek hír, de gondolj bele, milyen lenne, ha nem csak pár pillanatig, de akár percekig is eltartana az euforikus állapot? Hihetetlen, de igaz: a disznóknak félórás orgazmusa van, és te is megközelítheted ezt az időtartamot némi gyakorlással és figyelmességgel!

Most eláruljuk azt a 4 titkot, ami közelebb vihet a nagy bádábummhoz!

A rendszeres Kegel-torna nem csak az orgazmusod hosszát, de az intenzitását is növeli. És ha nem tudnád, hogy állj neki, ma már szerencsére vásárolhatsz vaginális súlyokat is, amiket roppant könnyű használni. Egy kis plusz infó: Madonna állítólag 1 kilógrammot is meg tud emelni a vaginájával. Challange accepted!

Ha nagyon ráfeszülsz, hogy elérj a csúcsra, előfordulhat, hogy ez ellenkező reakciót vált ki a testedből. Nem tudod 100%-osan elengedni magad, hiszen nyomásként nehezedik rád ez a vágy. A szex nem feltétlenül jár együtt mindig orgazmussal, élvezd ki minden pillanatát attól függetlenül is!

Itt az idő, hogy kipróbáld, hogyan hat az orgazmusodra a hideg és a meleg! Elsőre talán kicsit idióta ötletnek tűnik, de használj melegedő síkosítót vagy tedd a dildódat a fagyasztóba! (Persze ne felejtsd ott...) A hőmérsékletkülönbség nagyban tudja fokozni az élvezeteket!

Ne csak a csiklódtól várd a hatalmas eredményt, koncentrálj az azt körülvevő területekre is. Külön erre a célra már rengeteg eltérő kütyüt vásárolhatsz, ami nem csak egy adott pontban, de átfogóan a teljes nemi szerven kifejti a hatását.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!